Blog

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Đorđe Stojšić | Petak, 09. 11. 2012. | Komentara: 2

Vojvođani najbolje gazduju svojom imovinom

Građani i građanke Vojvodine su najbolje gazde svoje imovine.
I to je činjenica.
Tokom četrnaest godina, dok nije nasilno srušen Ustav SFRJ iz 1974. godine, Vojvodina je kao jedna od osam konstitutivnih i ravnopravnih činilaca jugoslovenske federacije (doduše bez prava na otcepljenje) to upamtila kao period svog najuspešnijeg razvoja svih vremena.


Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot pitanje:
Sreda, 14. 11. 2012.
Bosko

Najgore od svega ipak je nemoć, i nedostatatak želje da se to promeni. Dozvolili smo da naše unište, obezvrede i nipodaštavaju, jednostavno postali smo gledaoci na pozornici sopstvene propasti. Kao da se sve ovo ne dešava nama, nego nekim drugim ljudima i na ovakve činjenice koje su jednostavno rečeno da zaplačeš, mi samo slegnemo ramenima.

Dokle više pitam ja sve Vas ???

Dokle će se gledati mirno da nam po Vojvodini menjaju vlast u gradovima kako se kome svidi, dokle će u ovoj zemlji ko god stigne odnese nešto iz Novog Sada u Beograd a nikada obrnuto, hajde malo da kažemo DOSTA JE !

Krajnje je vreme prijatelji, puno je jada i čemera nakupljeno, ako sačekate još godinu dana nečineći ništa sem priče u prazno, bojim sem desiće nam se ono što svi prećutkujemo i ne želimo a ono nekako uvek lebdi iznad nas i olupaće nam se o ovu našu Vojvođansku glavu.

Mislite o tome ...

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri = ?
Sreda, 14. 11. 2012.
edi

Ni mene ne bi čudilo.Sve što je vredno treba odneti u Beograd,drugim stanovnicima ove države,po njima, ne treba ništa.Ova država ne bi trebala da se zove Srbija nego Beograd.

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri = ?

facebook