Pretnjama hoće da spreče diskusiju o imenu Zrenjanina

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Četvrtak, 08. 03. 2018. | Komentara: 0

Pretnjama hoće da spreče diskusiju o imenu Zrenjanina

Zrenjanin, 08. mart 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje pretnje koje su poslednjih dana upućene organizatorima tribine "Petrovgrad?Neće proći!".

LSV

Kao što je poznato, u komentarima na najavu tribine, koja je reakcija na pokušaj promene imena grada Zrenjanina u Petrovgrad, upućene su pretnje i pozivi na linč neistomišljenika.

Nedopustivo je u političku svakodnevnicu uvoditi princip pretnji i širenja straha.
Očekujemo od državnih organa da reaguju i sankcionišu sve pojedince koji na ovaj način krše Ustav i zakone Republike Srbije.

U Zrenjaninu svima mora biti omogućeno slobodno iznošenje stavova.

Na vlastima je da obezbede apsolutno poštovanje tog prava!

Potpredsednik
Izvršnog odbora Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton

 

 
Odbori LSV | Petak, 14. 12. 2018. | Komentara: 0

Lokalna vlast u 2018. godini još više unazadila Zrenjanin

Na tradicionalnom novogodišnjem susretu sa novinarima predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Bojan Kostreš istakao je da je nerad bahate i neodgovorne lokalne vlasti učinio stanje u Zrenjaninu još gorim.
Iz medija | Sreda, 12. 12. 2018. | Komentara: 0

Bešlin: Umesto Paje Patka ili Deda Mraza, deci u Srbiji se obraća Ratko Mladić

Kada su rehabilitovani zločinci iz Drugog svetskog rata u Srbiji, to je bila priprema za rehabilitaciju zločinaca iz ratova iz devedesetih godina prošlog veka. Danas se ratni zločinci koji su osuđeni za genocid direktno telefonski uključuju u televizijske programe sa nacionalnom frekvencijom i pozdravljaju decu umesto Paje Patka ili Deda Mraza.
Saopštenja | Sreda, 12. 12. 2018. | Komentara: 0

Planiranje porodice - najskuplji dugoročni projekat

Godinu dana od usvajanja Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom i šest meseci od početka primene, još uvek nema konkretnih mera kojim je Vlada Republike Srbije spremna ispraviti greške predviđene pomenutim zakonom.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook