Pretnje radikala u parlamentu ne smeju proći nekažnjeno

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Utorak, 17. 04. 2018. | Komentara: 0

Pretnje radikala u parlamentu ne smeju proći nekažnjeno

Novi Sad, 17. april 2018 - Uvrede i pretnje koje su radikali danas uputili narodnoj poslanici Aleksandri Jerkov, još jedan su dokaz da je Srpska radikalna stranka zločinačka organizacija i da pre svega Vojislavu Šešejlu, a zatim i svima njima nije mesto u parlamentu.

LSV

Današnji incident predstavlja najgrublju povredu ugleda institucije Narodne skupština Republike Srbije, funkcije narodnih poslanika, ali i na najbolji način pokazuje spremnost Vojislava Šešelja i njegovih saučesnika da zlodela za koje je osuđen zaista i ponovi, kao što je i najavio.

Poslanici i poslanice SRS su mnogo puta uvredili Narodnu skupštinu Republike Srbije, ali današnje pretnje jednoj ženi, narodnoj poslanici i to u poslaničkoj klupi, rečnikom koji je sejao mržnju, nacionalnu netrpeljivost, zlo i progon, predstavljaju vrhunac beščašća posle kojeg nešto mora da se promeni.

Liga socijaldemokrata očekuje da se ovim putem oglasi najpre predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, zatim da se o delovanju Vojsilava Šešelja izjasni sam parlament, ali i MUP i svi nadležni državni organi.

Današnji incident ne sme proći nekažnjeno. Ili, treba očekivati da narodni poslanici i poslanice počnu da se sami brane i organizuju svoju zaštitu od SRS huligana u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Generalni sekretar
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bojan Kostreš
Saopštenja | Nedelja, 23. 09. 2018. | Komentara: 0

Opozicija da se okane parola, LSV čuva Spens

Liga socijaldemokrata Vojvodine obaveštava građanke i građane Novog Sada da nema razloga za brigu i da Spens, dok je nas, niko neće rušiti.
Saopštenja | Nedelja, 23. 09. 2018. | Komentara: 0

Osuđeni zločinac Šešelj širi mržnju, a država ćuti

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je sramotno ćutanje države na provokacije koje svakodnevno izaziva stranka osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja.
Saopštenja | Subota, 22. 09. 2018. | Komentara: 0

Neobrani kukuruz gori, nadležni ćute

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od nadležnih u opštini Žitište da reaguju i sprovedu zakon kada je u pitanju krađa kukuruza i paljenje biljnih ostataka posle berbeARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook