MUP da zabrani miting SRS u Hrtkovcima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 18. 04. 2018. | Komentara: 0

MUP da zabrani miting SRS u Hrtkovcima

Novi Sad, 18. april 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije da zabrani miting Srpske radikalne stranke koji ta stranka najavljuje za 6. maj u Hrtkovcima.

LSV

Pored toga što je Vojislav Šešelj najavio da će ponoviti zločin za koji je osuđen na desetogodišnju zatvorsku kaznu, ovo je krunski dokaz da dokazani zločinac i SRS, kao zločinačka organizacija, nameravaju da nastave sa progonom i zastrašivanjem građana nesrpske nacionalnosti i političkih protivnika.

Sada su na potezu MUP, tužilaštvo i sve druge nadležne službe i institucije koje moraju da spreče širenje nacionalne i verske netrpeljivosti.

Ako institucije slučajno nastave da ignorišu Šešelja i njegove saučesnike, LSV, koja je pre 26 godina od istih tih radikala telima čuvala komšije, spremna je da to učini opet.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook