Referendum o Kosovu - prebacivanje odgovornosti na građane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 13. 05. 2018. | Komentara: 0

Referendum o Kosovu - prebacivanje odgovornosti na građane

BEOGRAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da eventualni referendum o rešenju za Kosovo može imati svoje dobre i loše osobine. Komentarišući najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će građani imati priliku da se izjasne o rešenju za Kosovo, Čanak je rekao da treba sačekati da vidimo referendumsko pitanje.

LSV

- To izjašnjavanje o kome govorite, mislim da će biti praktično samo prebacivanje na građane nečega što se mora uraditi. To ima i svoje dobre i loše osobine, ali pre nego što bilo šta dalje kažem moramo čuti samo konkretno pitanje – kazao je Čanak za N1.

(BILSV, 13.05.2018)



Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook