Zašto Krkobabić ćuti o povećanju cene goriva?

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Saopštenja | Subota, 02. 06. 2018. | Komentara: 0

Zašto Krkobabić ćuti o povećanju cene goriva?

Novi Sad, 02. jun 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od Milana Krkobabića, ministra u Vladi Srbije zaduženog za regionalni razvoj, da javnosti objasni zašto je po njemu grad Beograd 'magnet' i da pruži dokaze da je taj 'magnetizam' globalistički proces, kako je on nedavno izjavio.

LSV

Ministar Krkobabić morao bi da zna da je Evropa kontinent regiona i lokalnih samoupravnih zajednica. Glavni gradovi Evrope, najčešće nisu 'magneti'. Berlin nije ekonomski najsnažnija sredina u SR Nemačkoj. Niti je to Rim u Italiji. Niti Madrid u Španiji. Iz Varšave se poslednjih godine odselilo oko 5% stanovnika. Najviše u mala sela u severnoj i centralnoj Poljskoj.

Sa druge strane, ministar koji je zadužen za ravnomerni ragionalni razvoj opravdava superiornost megacentra kakav je grad Beograd u odnosu na druge gradove, opštine i sela.

Posebno je zabrinjavajuće što resorni ministar  često ogovori o opstaknu sela, povratku ljudi u njih i obnovi zadrugarstva, ali u praksi nema niti jedne jedine konkretne akcije.

Sve se svodi na makretinške istupe, nekakve sajmove i izložbe, a stanovnici sela jedva preživljavaju.

Najnoviji udar na njihove kućne budžete je astronomsko povećanje cena goriva i to u jeku poljoprivrednih radova.

Ministar Krkobabić nije se oglasio povodom najnovijeg nasrtaja, na već osiromašene, seljake.

LSV shvata da apeli upućeni ministru Krkobabiću ne daju rezultate, ali javnost mora biti obaveštena i katastrofalnim posledicama nerada funkcionera zaduženih za ravnomerni regionalni razvoj!

Potpredsednik
Izvršnog odbora Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton
Izjave | Ponedeljak, 18. 06. 2018. | Komentara: 0
Saopštenja | Nedelja, 17. 06. 2018. | Komentara: 0

Protivgradna odbrana bez velikog učinka

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje nadležnima u Republičkom hidrometeorološkom zavodu zašto su se i ove godine ponovile slabosti u funkcionisanju sistema protivgradne zaštite?
Saopštenja | Subota, 16. 06. 2018. | Komentara: 0

Isporučite Zrenjanincima vodu ili nastavite sa ostavkama i smenama

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je ostavka, koju je podneo direktor Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija Zrenjanina" Ivan Dević, zakasnela, te da su meseci i godine nestručnog i bahatog upravljanja ovim preduzećem ostavili nesagledive posledice.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook