Zašto Krkobabić ćuti o povećanju cene goriva?

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Subota, 02. 06. 2018. | Komentara: 0

Zašto Krkobabić ćuti o povećanju cene goriva?

Novi Sad, 02. jun 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od Milana Krkobabića, ministra u Vladi Srbije zaduženog za regionalni razvoj, da javnosti objasni zašto je po njemu grad Beograd 'magnet' i da pruži dokaze da je taj 'magnetizam' globalistički proces, kako je on nedavno izjavio.

LSV

Ministar Krkobabić morao bi da zna da je Evropa kontinent regiona i lokalnih samoupravnih zajednica. Glavni gradovi Evrope, najčešće nisu 'magneti'. Berlin nije ekonomski najsnažnija sredina u SR Nemačkoj. Niti je to Rim u Italiji. Niti Madrid u Španiji. Iz Varšave se poslednjih godine odselilo oko 5% stanovnika. Najviše u mala sela u severnoj i centralnoj Poljskoj.

Sa druge strane, ministar koji je zadužen za ravnomerni ragionalni razvoj opravdava superiornost megacentra kakav je grad Beograd u odnosu na druge gradove, opštine i sela.

Posebno je zabrinjavajuće što resorni ministar  često ogovori o opstaknu sela, povratku ljudi u njih i obnovi zadrugarstva, ali u praksi nema niti jedne jedine konkretne akcije.

Sve se svodi na makretinške istupe, nekakve sajmove i izložbe, a stanovnici sela jedva preživljavaju.

Najnoviji udar na njihove kućne budžete je astronomsko povećanje cena goriva i to u jeku poljoprivrednih radova.

Ministar Krkobabić nije se oglasio povodom najnovijeg nasrtaja, na već osiromašene, seljake.

LSV shvata da apeli upućeni ministru Krkobabiću ne daju rezultate, ali javnost mora biti obaveštena i katastrofalnim posledicama nerada funkcionera zaduženih za ravnomerni regionalni razvoj!

Potpredsednik
Izvršnog odbora Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton
Odbori LSV | Utorak, 16. 10. 2018. | Komentara: 0

Nestručna i bahata vlast u Zrenjaninu da poštuje zakon ili da ode

Liga socijaldemokrata Vojvodine već dugo upozorava na nestručnost i bahatost predstavnika lokalne vlasti u Zrenjaninu. Njihov rad je hronično loš, a neozbiljnost je karakteristika koja se često uočava.
Saopštenja | Nedelja, 14. 10. 2018. | Komentara: 0

Cena goriva može i mora biti niža!

Liga socijaldemokrata Vojvodine deli zabrinutost građana naše zemlje zbog novog talasa poskupljenja goriva. U kratkom periodu cene goriva su skočile za pet dinara, a sva je prilika da to neće biti konačan rast.
Saopštenja | Subota, 13. 10. 2018. | Komentara: 0

Zašto država ne isplaćuje mesečne prihode novosadskoj apoteci?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Narodnoj skupštini Republike Srbije Olena Papuga upitala je ministra zdravlja u Vladi Republike Srbije  Zlatibora Lončara zašto Republički fond za zdravstveno osiguranje ne isplaćuje mesečni prihod Apoteci „Novi Sad“.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook