LSV traži povlačenje odluke o povećanju cena komunalih usluga u Subotici

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Ponedeljak, 05. 11. 2018. | Komentara: 0

LSV traži povlačenje odluke o povećanju cena komunalih usluga u Subotici

Subotica, 05. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je odluka subotičkog Gradskog veća, kojom se odobrava povećanje cena usluga JP „Subotica trans“, JKP „Vodovod i kanalizacija“ i JKP „Subotička toplana“, veliki udar na kućne budžete građanki i građana Subotice.

LSV

Drugi grad po veličini u Vojvodini je nakada bio privredni gigant. Nažalost, podaci Statističkog zavoda Srbije jasno ukazuju ne veoma loš trend. Subotica je već godinama unazad ispod republičkog proseka po prosečnim zaradama zaposlenih.

Subotičanka i Subotičanin mesečno zarade 6 odsto manje od proseka u Republici Srbiji.

Zbog devastirane privrede mnogi građani Subotice i okolnih naselja posao su potražili u zemljama Evropske unije, ali i Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama.
Veoma daleko od Subotice!

Nisu li o svemu tome trebale da vode računa gradske vlasti kada su odobravane nove cene komunalnih usluga?

LSV traži od subotičkih vlasti održavanje nove sednice Gradskog veća i povlačenje odobrenja na nove cene!

Građani Subotice zaslužuju mnogo odgovorniju vlast!

Predsednik Izvršnog odbora
Gradskog odbora LSV Subotica
Branko TotIzjave | Sreda, 14. 11. 2018. | Komentara: 0

Čanak: Srbija hramlje na putu ka EU

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da Srbija nije odustala od evropskih integracija, ali da hramlje na putu ka Evropi, jer ne može da se odrekne ni Istoka ni Zapada.
Govori | Sreda, 14. 11. 2018. | Komentara: 0

Izmenama poslovnika obesmišljena Skupština APV

Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar izjavio je danas da poslanici LSV neće podržati novi poslovnik Skupštine APV jer on obesmišljava pokrajinsku skupštinu. Kolar je kritikovao i činjenicu da u Radnoj grupi koja je radila na izmenama i dopunama poslovnika o radu Skupštine APV nije bilo predstavnika opozicije.
Saopštenja | Utorak, 13. 11. 2018. | Komentara: 0

Dokle će vlast da ćuti o dolasku Tenisa?

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića da javnosti saopšti da li je tačno da je Tenis ponovo odložio početak investicije u Republici Srbiji, kao što su ovih dana objavili pojedini mediji. Da li je moguće da kompanija kojoj je dato pet hiljada hektara u dugoročni zakup na trideset godina već drugi put odlaže početak rada?ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook