Hitno obezbediti sve pružne prelaze!

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Nedelja, 11. 11. 2018. | Komentara: 0

Hitno obezbediti sve pružne prelaze!

Novi Sad, 11. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava na neispravnost železničkih rampi na pružnim prelazima u Vojvodini.

Građani su već mesecima svedoci nebrige nadležnih organa koji ne čine ništa da osposobe železničke rampe. Poslednji primeri prolaska voza uz podignutu rampu zabeleženi su u zrenjaninskom naselju 4. jul.

LSV

Građani koji se kreću saobraćajnicama preko neobezbeđenih pružnih prelaza u velikoj su opasnosti i pravo je čudo kako se još nisu dogodile nesreće sa fatalnim ishodom. 

Da li je potrebno da neko pogine da bi nadležni iz „Infrastruktura železnice Srbije“ reagovali?

Iz ovog državnog preduzeća stižu informacije da je svih 2.138 pružnih prelaza obezbeđeno. Na koji način? Slično ovom primeru u Zrenjaninu?

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu reakciju nadležnih u preduzeću „Infrastruktura železnice Srbije“. Reagujte dok ne bude kasno! 

Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
mr Dejan Čapo



Izjave | Utorak, 26. 03. 2019. | Komentara: 0

LSV će još snažnije nastaviti borbu za autonomiju Vojvodine

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i narodni poslanik Nenad Čanak izjavio je danas da nije razočaran što vladajuća većina nije pružila podršku predlozima poslanika LSV i da je bitno da se tema Vojvodine našla na dnevnom redu.
Saopštenja | Utorak, 26. 03. 2019. | Komentara: 0

Odbornici LSV u Kovačici neće učestvovati u radu lokalne skupštine

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Kovačica  ni ovog puta neće učestvovati u radu sednice koja je zakazana za sredu, 27. mart, zbog nepoštovanja poslovnika Skupštine opštine Kovačica.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2019. | Komentara: 0

Sedlarević: Nećemo odustati od zahteva za smenu Bežanov

Predsednica Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević poručila je danas da LSV neće odustati od zahteva da Branka Bežanov bude smenjena sa funkcije zamenika predsednika Skupštine grada Novog Sada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook