Lokalna vlast u 2018. godini još više unazadila Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 14. 12. 2018. | Komentara: 0

Lokalna vlast u 2018. godini još više unazadila Zrenjanin

ZRENJANIN - Na tradicionalnom novogodišnjem susretu sa novinarima predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Bojan Kostreš istakao je da je nerad bahate i neodgovorne lokalne vlasti učinio stanje u Zrenjaninu još gorim.

LSV

Građanke i građani Zrenjanina i dalje nemaju zdravu pijaći vodu, kafilerija nesnosno smrdi, a obećanja o izgradnji akva parka, auto-moto i bob staze, te golf igrališta i dalje su mrtvo slovo na papiru.

Zrenjanin je po svim ekonomskim pokazateljima ispod republičkog proseka. Novootvorenih radnih mesta je malo, pa sve više naših sugrađana bolji život traži u zemljama Evropske unije.

Lokalna vlast je 2018. godini nastavila sa uništavanjem institucija lokalne samouprave.

Skupština grada i gradsko veće postale su obične glasačke mašinerije vlasti. Sednice su veoma retke, pa se može reći da se u Zrenjaninu gasi parlamentarni život.

Liga socijaldemokrata Vojvodine učiniće sve da se u Zrenjaninu i Vojvodini okupe sve demokratske snage kojima su demokratski principi i interesi Vojvodine na prvom mestu.

Samo snažan vojvođanski front može se izoboriti za autonomnu Vojvodinu u kojoj će Zrenjanin opet biti dobro mesto za život.

 

(SzILSV, 14.12.2018)



Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook