LSV osuđuje napad na Kseniju Radovanović

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Nedelja, 10. 03. 2019. | Komentara: 0

LSV osuđuje napad na Kseniju Radovanović

Novi Sad, 10. mart 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad na aktivistkinju inicijative „Ne davimo Beograd“ Kseniju Radovanović, koji se dogodio na dodeli Befem priznanja za doprinos feminizmu za 2018. godinu.

LSV

U našem društvu se svi, deklarativno, zalažu za toleranciju i nenasilno društvo, ali nam svakodnevni incidenti ukazuju na veoma loše tendencije.

Napad na Kseniju Radovanović alarm je za državne organe da hitno reaguju i počinioca privedu licu pravde.

Osmog marta su svi govorili o pravima žena. Istog dana je napadnuta osoba koja se snažno zalaže za istinske vrednosti tolerantnog društva.

Tolerancija mora poraziti netoleranciju. To je veliki zadatak svih nas. 
                                   
Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar MartonSaopštenja | Utorak, 21. 05. 2019. | Komentara: 0

Osuda Rističevićevog napada na sudije Majića i Hadžiomerovića

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje tvrdnje narodnog poslanika Marijana Rističevića da su sudije Miodrag Majić i Omer Hadžiomerović oslobodili Gnjilansku grupu. Rističević je sudije optužio da su presudu doneli „vrlo verovatno za novac“.
Odbori LSV | Utorak, 21. 05. 2019. | Komentara: 0

Da li su Pupin ili Superhik krivi za povećanje poreza Novobečejcima i do 300%

Većina Novobečejaca je bila neprijatno iznenađena kada su im u proteklih nekoliko dana stigla poreska rešenja uvećana nekima za 50%, nekima za 100%, a bilo je i onih kojima su poreska rešenja na imovinu bila povećana 300%. Liga socijaldemokrata Vojvodine je na molbu mnogobrojnih nezadovoljnih građana pokušala da dođe do odgovora zašto su se desile tako velike promene i udari na njihov budžet.
Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2019. | Komentara: 0

Ministre, recite istinu o Turskom toku!

Budući da se izgradnja kraka gasovoda „Turski tok“ od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom već zahuktala i da u Luku Novi Sad stižu cevi, dok se na nekim lokacijama u zemlji one već i postavljaju, krajnje je vreme da ministar energetike Aleksandar Antić obavesti javnost o tome šta se tačno radi, kako se radi i pod kojim uslovima.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook