Zamenica predsednika Skupštine grada ukaljala ugled Novog Sada

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 03. 2019. | Komentara: 0

Zamenica predsednika Skupštine grada ukaljala ugled Novog Sada

Novi Sad, 11. mart 2019 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad najoštrije osuđuje prisustvo zamenice predsednika Skupštine grada Branke Bežanov na četničkom skupu u Višegradu.

Taj skup je izazvao veliko uznemirenje i u samoj Bosni i Hercegovini i u čitavom regionu.

LSV

Bez obzira da li je sebi dala za pravo da na tom skupu učestvuje kao građanka ili je venac Draži Mihailoviću položila kao funkcionerka Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS), Branka Bežanov je morala biti svesna da će svojim prisustvom ukaljati ugled Novog Sada.

Ona je i zamenica predsednika Skupštine grada Novog Sada, Omladinske prestonice Evrope 2019. i Evropske prestonice kulture 2021. I, kao neko ko predstavlja takvu instituciju, takvog grada, nije smela biti tamo.

Najmanje što bi Branka Bežanov morala da učini, jeste da shvati svoju grešku i da se  izvini za sramotu i štetu koju je nanela Novom Sadu.

Budući da je Liga socijaldemokrata Vojvodine članica komunalne koalicije u kojoj učestvuje i POKS, ovim putem se zvanično ograđujemo od tog čina.

Podsetimo, ovo je drugi put za manje od godinu dana da funkcioneri i funcionerke POKS nanose ljagu Novom Sadu.

Prošli put je to učinjeno aprila 2018. kada je odbornik Pokreta obnove kraljevine Srbije sa četničkom kokardom na glavi za skupštinskom govornicom izjednačio komunizam i fašizam, a čemu su se odbornici i odbornice LSV tada tome najoštrije suprotstavili.

Krajnje je vreme da se funkcionerima i funkcionerkama POKS stavi do znanja da nemaju pravo da svojom ideologijom blate Novi Sad.
 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Događaji | Sreda, 22. 05. 2019. | Komentara: 0

Za Vojvođanski front - osim Vojvodine - nema rezervnog plana!

Na tribini “Vojvođanskog fronta“ u organizaciji Lige socijaldemokrata Vojvodine i Vojvođanske partije u Žablju, govorili su pred okupljenim građanima predstavnici ove dve stranke.
Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2019. | Komentara: 0

Osuda Rističevićevog napada na sudije Majića i Hadžiomerovića

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje tvrdnje narodnog poslanika Marijana Rističevića da su sudije Miodrag Majić i Omer Hadžiomerović oslobodili Gnjilansku grupu. Rističević je sudije optužio da su presudu doneli „vrlo verovatno za novac“.
Odbori LSV | Utorak, 21. 05. 2019. | Komentara: 0

Da li su Pupin ili Superhik krivi za povećanje poreza Novobečejcima i do 300%

Većina Novobečejaca je bila neprijatno iznenađena kada su im u proteklih nekoliko dana stigla poreska rešenja uvećana nekima za 50%, nekima za 100%, a bilo je i onih kojima su poreska rešenja na imovinu bila povećana 300%. Liga socijaldemokrata Vojvodine je na molbu mnogobrojnih nezadovoljnih građana pokušala da dođe do odgovora zašto su se desile tako velike promene i udari na njihov budžet.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook