Provokacije grafitima na etničkoj osnovi u Kikindi neprihvatljive

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Četvrtak, 16. 05. 2019. | Komentara: 0

Provokacije grafitima na etničkoj osnovi u Kikindi neprihvatljive

Kikinda, 16. maj 2019 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda oštro osuđuje pojavu uvredljivih grafita na stambenoj zgradi u blizini centra grada.

LSV

U mirnoj i etnički šarenoj Kikindi, ljudi više od dva veka žive u slozi i miru. Provokacija i poziv na linč u našoj sredini apsolutno su neprikladni.

Nadamo se da će nadležni organi u što kraćem roku otkriti čije je ovo maslo i strogo ga kazniti.

Ne smemo dozvoliti da fašistički nastrojeni pojedinci puni mržnje uzurpiraju naš mali grad i unose nepotrebnu tenziju među građane.

Miroslav Grujić
predsednik
Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Kikinda
Događaji | Sreda, 22. 05. 2019. | Komentara: 0

Za Vojvođanski front - osim Vojvodine - nema rezervnog plana!

Na tribini “Vojvođanskog fronta“ u organizaciji Lige socijaldemokrata Vojvodine i Vojvođanske partije u Žablju, govorili su pred okupljenim građanima predstavnici ove dve stranke.
Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2019. | Komentara: 0

Osuda Rističevićevog napada na sudije Majića i Hadžiomerovića

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje tvrdnje narodnog poslanika Marijana Rističevića da su sudije Miodrag Majić i Omer Hadžiomerović oslobodili Gnjilansku grupu. Rističević je sudije optužio da su presudu doneli „vrlo verovatno za novac“.
Odbori LSV | Utorak, 21. 05. 2019. | Komentara: 0

Da li su Pupin ili Superhik krivi za povećanje poreza Novobečejcima i do 300%

Većina Novobečejaca je bila neprijatno iznenađena kada su im u proteklih nekoliko dana stigla poreska rešenja uvećana nekima za 50%, nekima za 100%, a bilo je i onih kojima su poreska rešenja na imovinu bila povećana 300%. Liga socijaldemokrata Vojvodine je na molbu mnogobrojnih nezadovoljnih građana pokušala da dođe do odgovora zašto su se desile tako velike promene i udari na njihov budžet.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook