Provokacije grafitima na etničkoj osnovi u Kikindi neprihvatljive

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Četvrtak, 16. 05. 2019. | Komentara: 0

Provokacije grafitima na etničkoj osnovi u Kikindi neprihvatljive

Kikinda, 16. maj 2019 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda oštro osuđuje pojavu uvredljivih grafita na stambenoj zgradi u blizini centra grada.

LSV

U mirnoj i etnički šarenoj Kikindi, ljudi više od dva veka žive u slozi i miru. Provokacija i poziv na linč u našoj sredini apsolutno su neprikladni.

Nadamo se da će nadležni organi u što kraćem roku otkriti čije je ovo maslo i strogo ga kazniti.

Ne smemo dozvoliti da fašistički nastrojeni pojedinci puni mržnje uzurpiraju naš mali grad i unose nepotrebnu tenziju među građane.

Miroslav Grujić
predsednik
Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Kikinda
Saopštenja | Petak, 23. 08. 2019. | Komentara: 0

Pritisci na kandidate LSV u opštini Kovačica

Zbog nepoštovanja osnovnih pravila demokratskog izbornog procesa, te ako se nastavi sa pritiscima, Liga socijaldemokrata Vojvodine neće imati kandidate na predstojećim izborima za Savete mesnih zajednica u opštini Kovačica. Kandidati LSV bili su spremni da se nadmeću za glasove birača, ali su u prethodnih nekoliko dana aktivisti Srpske napredne stranke, preko svojih posrednika, upozoravali kandidate LSV da kandidatura na izborima nije mudar potez.
Saopštenja | Petak, 23. 08. 2019. | Komentara: 0

MUP da izmeni apsurdne odredbe u Pravilniku o registraciji motornih i priključnih vozila

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije da revidira i izmeni apsurdne odredbe u Pravilniku o registraciji motornih i priključnih vozila i Pravilnik o vozačkim dozvolama.  
Saopštenja | Četvrtak, 22. 08. 2019. | Komentara: 0

Stamatović gazi Ustav Srbije, a tužilaštvo ćuti

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je političko delovanje predsednika opštine Čajetina i lidera stranke Zdrava Srbija Milana Stamatovića veoma opasno po Srbiju. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook