Kostreš: Struka nikad nije rekla da se izbori ne raspisuju

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Utorak, 24. 03. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Struka nikad nije rekla da se izbori ne raspisuju

NOVI SAD – Bojan Kostreš, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i koordinator Vojvođanskog fronta, koji na izbore izlazi u koaliciji Ujedinjena demokratska Srbija, izjavio je da ne vidi direktnu vezu između koronavirusa i izbora. Komentarišući konfuziju oko toga da li se u vreme raspisivanja izbora 4. marta znalo za to da je u Srbiji bilo ili nije bilo koronavirusa, Kostreš ističe struka nikad nije ni rekla da se ne raspisuju izbori.

LSV

- Recimo, struka je rekla kada da se zatvore škole i slične mere da se povuku. Struka nikad nije rekla da se ne raspisuju izbori. Izbori su raspisani u skladu sa Ustavom i zakonima koji regulišu tu oblast. Ako želite da tražite „dlaku u jajetu“, uvek možete naći opravdanje i objašnjenje zašto su izbori pogrešni ili zašto nisu trebali ni biti raspisani, ali to je deo bojkotaške propagande. Glavno je pitanje šta je bolje za Srbiju - ići na izbore ili organizovati sukobe na ulici. Ja sam uvek za institucionalno rešenje i za izbore, a voleo bih da znam kako ćemo Vučiću videti leđa ako ga ne pobedimo na izborima – rekao je Kostreš za Danas.
(SzILSV, 24.03.2020)Odbori LSV | Subota, 28. 03. 2020. | Komentara: 0

Zašto nema proizvodnje i podele dezinfekta građanima u opštini Novi Bečej kada postoji oprema?

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Bečej zahteva objašnjenje zašto novobečejska vlast ne organizuje proizvodnju i podelu dezinfekcionog sredstva, natrijumhipohlorita, u dogovoru sa JP „Komunalac“ građanima, kao što to u mnogim gradovima već uveliko funkcioniše.
Saopštenja | Petak, 27. 03. 2020. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 27. 03. 2020. | Komentara: 0

Lošim potezima čelnika grada Zrenjanina nema kraja

Liga socijaldemokrata Vojvodine puno puta je govorila o nestručnost i bahatosti zrenjaninske lokalne vlasti, ali najava organizovanja licitacije za poljoprivredno zemljište u državnoj svojini samo dodatno upotpunjuje katastrofalna sliku vlasti. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook