UDS: Naša politika je manifest potreba i nade običnih, pristojnih ljudi

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Subota, 06. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Naša politika je manifest potreba i nade običnih, pristojnih ljudi

Beograd, 06. jun 2020 - Bojan Đurić, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Požarevcu da je politika UDS svojevrstan manifest običnog, pristojnog i poštenog sveta, građanina Srbije koji je za demokratske, evropske i građanske vrednosti u srpskoj politici. UDS će biti predstavnik politike koja i sluša i čuje ljude, a ne tretira ih kao brojeve u politici i na izborima. 

LSV
 
„Srbija se najzad budi,  i glas običnog čoveka postaje ’vidljiv’ u ovoj kampanji za izbore 21. juna“, rekao je Đurić.
 
Dodao je da demokratske, građanske i evropske vrednosti za UDS znače Srbiju u kojoj se normalno razgovara, borbu za normalno plaćen posao, zemlju u kojoj se ljudi ne osećaju poniženo dok gledaju vesti, društvo iz koga ne beže preduzimljivi i sposobni. Takvu Srbiju sanja većina građanki i građana. 
 
„Ujedinjena demokratska Srbija se tome raduje zbog toga što je naša politika zapravo manifest običnog, normalnog građanina Srbije, onoga kojeg svakoga dana vidite oko sebe, a koji je za demokratske, evropske, građanske vrednosti u srpskoj politici“, rekao je Đurić.
 
Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.
 


UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA
 
Saopštenja | Petak, 10. 07. 2020. | Komentara: 0

Objaviti imena huligana i policajaca koji su kršili zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da Ministarstvo unutrašnjih poslova u najhitnijem roku obelodani imena huligana koji su, prilikom protesta, kamenovali Gradsku kuću u Novom Sadu. Smatramo da, ako se to ne učini, policija mora da pruži odgovor zašto je to tako. 

Odbori LSV | Četvrtak, 09. 07. 2020. | Komentara: 0

Marton: Šta treba da se dogodi da vlast reši ovaj problem?

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton zapitao je nadležne šta treba da se dogodi da bi se problem mutne zrenjaninske vode rešio.
Izjave | Sreda, 08. 07. 2020. | Komentara: 0

Kašnjenje rezultata izbora signal lošeg stanja demokratije u Srbiji

Upitan kako komentariše što je RIK zvanične rezultate sa srpskih izbora 21. juna objavila uveče na dan hrvatskih 5. jula, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton ističe da je izborna komisija Hrvatske svoj posao uradila brzo i profesionalno.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook