Što pre rasvetliti napade na imovinu i funkcionere LSV

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Četvrtak, 15. 10. 2020. | Komentara: 0

Što pre rasvetliti napade na imovinu i funkcionere LSV

Novi Sad, 15. oktobar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja hapšenje jednog od saizvršilaca krivičnog dela izazivanja opšte opasnosti, prilikom koje je zapaljen i uništen automobil u vlasništvu Branislava Sančanina, odbornika LSV u Skupštini opštine Sremski Karlovci.

LSV

Ovo krivično delo dogodilo se 2. oktobra u ranim jutarnjim časovima.

Pozdravljamo reakciju policije i nadamo se skorom otkrivanju izvršioca i nalogodavaca ovog krivičnog dela. 

LSV očekuje da policija, takođe, otkrije i vinovnike krivičnog dela otmice i maltretiranja člana Glavnog odbora LSV Marka Lutkića, koje se dogodilo 24. marta ove godine u Srbobranu, kao i izvršioce napada na prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Sremskim Karlovcima, na dan održavanja parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora 21. juna.

LSV očekuje da policija svim građanima omogući potpunu bezbednost.

Generalni sekretar
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bojan Kostreš
Izjave | Utorak, 27. 10. 2020. | Komentara: 0

Marton: U novoj vladi trebalo je sedam ministara da bude iz Vojvodine

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je danas da je trebalo da minimum sedam ministara u novoj Vladi Srbije bude iz Vojvodine – tri iz Srema, tri iz Banata i jedan iz Bačke.
Izjave | Ponedeljak, 26. 10. 2020. | Komentara: 0

Ministarstva sile ne smeju da služe za lečenje kompleksa

Sastav ove vlade pokazuje da je Alekandar Vučić izuzetno opasan protivnik svakome ko pokušava da neke svoje ideje plasira iz jednostavnog razloga što, ako misliš da ga pobediš sa više nacionalizma to ne može, ako misliš da ga pobediš na populizam - ne može, a s druge strane on je napravio jednu inkluzivnu verijantu vlade
Odbori LSV | Petak, 23. 10. 2020. | Komentara: 0

Nema boljeg i značajnijeg imena za novi most od - Most 23. oktobra!

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita svim građanima i građankama 76. godišnjicu od oslobođenja Novog Sada od fašizma u Drugom svetskom ratu.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook