Stav Obradovića pokazuje amaterizam tzv. opozicije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 12. 2020. | Komentara: 0

Stav Obradovića pokazuje amaterizam tzv. opozicije

NOVI SAD - Promena stava Boška Obradovića oko izlaska na izbore nastavak je amaterske politike koju vodu takozvana Ujedinjena opozicija Srbije, ocenio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. Do juče je tvrdio da su izdajnici svi koji izađu na izbore, a sad je odjednom izlazak na izbore „put kojim treba ići“, prokomentarisao je Čanak za Tanjug i dodao da bez čvrstog uverenja i bez „politički definisanog vrednosnog sistema“ nema ni trajanja ni izbornih rezultata.

LSV

- Tako da, koliko god neko menjao mišljenje, ako ne promeni vrednosni sistem i ne sukobi ga sa onim koji je sada na vlasti, nikada se ova vlast neće promeniti - rekao je Čanak.

On je dodao da su opoziciju, koja je, kako je naveo, listom bila za proteste „Jedan od pet miliona“ stalno uveravali da je u pitanju „uludo“ trošenje energije građana što se, smatra, na kraju ispostavilo kao tačno.

- Oni koji su se zalagali za bojkot i tvrdili da „onaj ko nije za bojkot radi za Vučića“, sad su odjednom protiv bojkota. Drugim rečima, ili su oni počeli da rade za Vučića ili su se u međuvremenu, što je verovatnije, suočili sa činjenicom da političke stranke postoje i služe tome da idu na izbore i da proveravaju volju građana na izborima - ocenio je Čanak i podsetio da je LSV govorila da treba ići na izbore bez obzira na uslove u ovom trenutku da bi se očuvao ustavni kontinuitet i ustavni poredak.

Kako je rekao, LSV je svesno žrtvovala rezultate „da bismo imali ustavni kontinuitet Republike Srbije“.

(SzILSV, 12.12.2020)




Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook