Lošim potezima čelnika grada Zrenjanina nema kraja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 27. 03. 2020. | Komentara: 0

Lošim potezima čelnika grada Zrenjanina nema kraja

Novi Sad, 27. mart 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine puno puta je govorila o nestručnost i bahatosti zrenjaninske lokalne vlasti, ali najava organizovanja licitacije za poljoprivredno zemljište u državnoj svojini samo dodatno upotpunjuje katastrofalna sliku vlasti. 

LSV

LSV već godinama unazad postavlja pitanje lokalnim čelnicima zašto se kasni sa licitacijom poljoprivrednog zemljišta i na taj način dodatno otežava izuzetno teška pozicija u kojoj se nalaze paori. 

Gradonačelnik Čedomir Janjić i ostali članovi njegovog bahatog tima ostali su gluvi i nemi na naša pitanja. 

Bez odgovora su ostajali i paori. 

Gotovo je neverovatno da se vlast odlučila da licitaciju poljoprovrednog zemljišta organizuje u toku trajanja vanrednog stanja, koje je uvedeno zbog zaštite od pandemije virusa COVID - 19.

Misli li iko u bahatoj lokalnoj vlasti o bezbednosti i zdravlju građana Zrenjanina? Šta će se dogoditi ako licitaciji bude prisustvalo 100 ili 150 građana? 

Ne očekujemo odgovore od gradonačelnika Janjića i ostatka bahatog i nesposobnog tima, ali jasno nam je da će ih birači kazniti na izborima koji će uslediti. 

Naš grad zaslužuje mnogo bolju i ozbiljniju administraciju!

Bojan Kostreš
predsednik Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Zrenjanin



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



facebook