Zrenjaninska vlast zaboravila da u decembru pada sneg

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 15. 12. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast zaboravila da u decembru pada sneg

Zrenjanin, 15. decembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pita lokalne vlasti u Zrenjaninu zašto nisu spremno ušle ni u ovu zimu? Do subote u podne u Zrenjaninu je palo preko 40 centimetara snega, ulice su pod snegom, saobraćaj u perifernim gradskim naseljima i selima je gotovo onemogućen. Građani pojedinih sela javili su da od početka padavina čišćenja snega nije bilo.

LSV

Postavljamo pitanje zašto su za namenu borbe protiv snežnih padavina obezbeđeno svega 4 kamiona i 2 grejdera? Očito su gradske vlasti očekivale samo 4 ili 5 cm snega, a "izneneđene" su sa znatno većom količinom snega. Sa obezbeđenim mašinama nije moguće kvalitetno očistiti ni Gradnulicu od stadiona do crkve.

Možda gradske vlasti namerno nisu obezbedile dovoljno mehanizacije, pa pokušavaju da izbegnu procedure  nabavki koje se ne primenjuju u slučaju proglašavanja vanredne situacije?

Ova gradska vlast puno puta je do sada pokazala nesposobnost.

Nedostatak procene realnih potreba grada u odbrani od snega, samo je još jedna potvrda nekompetentnosti i nestručnosti.

Radite svoj posao i očistite sneg!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Zrenjanin



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



facebook