Aleksandar Kravić ponovo na čelu LSV Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 15. 04. 2019. | Komentara: 0

Aleksandar Kravić ponovo na čelu LSV Novi Sad

Novi Sad, 15. april 2019 - Za predsednika Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad, ponovo je izabran Aleksandar Kravić.

LSV

- Liga socijaldemokrata Vojvodine je pokazala kako se voli i kako se bori za Novi Sad. Sigurno je da naš grad zaslužuje još puno više, ali smo uvereni da se naš trud i rezultat nedvosmisleno vide. Novi Sad je nama bio i ostao glavni grad. Pred nama je puno posla. Očekujem da tim koji ste izabrali snagom i energijom opravda vaše poverenje – poručio je Kravić.

Na izbornoj skupštini u subotu uveče Aleksandar Jovanović, Robert Vizi, Maja Sedlarević, Bogdan Kolarski, Mirko Grujičić i Slobodanka Markov izabrani su za članove i članice predsedništva GrO LSV Novi Sad.  

Delegatkinje i delegati su izabrali i 25 članica i članova stalnog sastava Gradskog odbora LSV Novi Sad.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad




Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook