Bahata zrenjaninska vlast gazi Skupštinu grada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 08. 2019. | Komentara: 0

Bahata zrenjaninska vlast gazi Skupštinu grada

Zrenjanin, 29. avgust 2019 - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine odbija da učestvuje u radu 29. sednice Skupštine grada Zrenjanina jer je bahata vladajuća većina ponovo sazvala 24 časa pre termina održavanja.

LSV

Ovakvo ponašanje kojim pokazuju nepoštovanje prema institucijama grada, građanima i odbornicima, izabranim predstavnicima građana, postalo je ustaljena praksa. Osim toga, predstavlja klasičnu demonstraciju sile karakterističnu za one koji nisu dorasli funkciji koju obavljaju. Demonstriraju silu iz nesigurnosti, jer znaju da nisu u stanju da rešavaju probleme građana niti da urade bilo šta dobro za naš grad.

Predstavnici zrenjaninske vlasti nikako da shvate da je njihov zadatak da rade u interesu građana, da unapređuju rad institucija takođe u interesu tih građana zbog kojih su tu gde jesu. Grad potresaju problemi ogromnih razmera, na prvom mestu pitanje obezbeđivanja zdrave pijaće vode. Liga socijaldemokrata Vojvodine već mesecima traži zakazivanje sednice o problemu vodosnabdevanja, a predstavnici vlasti ćute. Sada se, krajnje licemerno, pozivaju na hitnost.

Liga socijaldemokrata Vojvodine sa žaljenjem konstatuje da su predstavnici zrenjaninske vlasti, osim što su nesposobni da vode grad, i ovog puta pokazali da su i bahati i bezobzirni u svojoj samovoljnoj vladavini.

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine 
u Skupštini grada Zrenjanina




Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook