Bicikli za učenike OŠ "Kosta Trifković"

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 17. 04. 2012. | Komentara: 0

Bicikli za učenike OŠ "Kosta Trifković"

NOVI SAD - Članice i članovi Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine "Sava Kovačević" priključili su se akciji podele bicikala učenicima osnovnih škola u okviru aktivnosti Gradske uprave za saobraćaj i puteve. Ovom prilikom poklonjeno je pet bicikala đacima OŠ "Kosta Trifković".

Timotijevic

Kandidatkinja LSV za poslanika u pokrajinskom parlamentu po većinskom izbornom sistemu dr Maja Timotijević, podsetila je da je MO "Sava Kovačević" prošle godne inicirao izgradnju saobraćajnog poligona za decu, a ova akcija je zaokružila priču.
- Poligon služi za edukaciju dece o propisima u saobraćaju što je vrlo važno. Ovi bicikli pomoći će mališanima u školi da bolje savladaju i vožnju i upoznaju se sa saobraćajnim propisima čime će se poraditi na bezbednosti učesnika u saobraćaju. Novi Sad je jedan od najuređenijih gradova što se tiče biciklističkih staza, ali to ne znači da se propisi znaju. Deca najpre treba da ih savladaju u školi i na poligonu, pa onda na ulici- kazala je Timotijević. Akciji je prisustvovao i član Gradskog veća za saobraćaj Siniša Bubnjević koji je dodao da, prema istraživanjima ove Uprave, oko 20 odsto đaka prvaka ne zna da vozi bicikl. Direktor škole Milan Spasojević  pozdravio je akciju i naveo da će se  poklon na pravi način iskoristi.

(BILSV, 17. 04. 2012.)



Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook