Bicikli za učenike OŠ "Kosta Trifković"

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 17. 04. 2012. | Komentara: 0

Bicikli za učenike OŠ "Kosta Trifković"

NOVI SAD - Članice i članovi Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine "Sava Kovačević" priključili su se akciji podele bicikala učenicima osnovnih škola u okviru aktivnosti Gradske uprave za saobraćaj i puteve. Ovom prilikom poklonjeno je pet bicikala đacima OŠ "Kosta Trifković".

Timotijevic

Kandidatkinja LSV za poslanika u pokrajinskom parlamentu po većinskom izbornom sistemu dr Maja Timotijević, podsetila je da je MO "Sava Kovačević" prošle godne inicirao izgradnju saobraćajnog poligona za decu, a ova akcija je zaokružila priču.
- Poligon služi za edukaciju dece o propisima u saobraćaju što je vrlo važno. Ovi bicikli pomoći će mališanima u školi da bolje savladaju i vožnju i upoznaju se sa saobraćajnim propisima čime će se poraditi na bezbednosti učesnika u saobraćaju. Novi Sad je jedan od najuređenijih gradova što se tiče biciklističkih staza, ali to ne znači da se propisi znaju. Deca najpre treba da ih savladaju u školi i na poligonu, pa onda na ulici- kazala je Timotijević. Akciji je prisustvovao i član Gradskog veća za saobraćaj Siniša Bubnjević koji je dodao da, prema istraživanjima ove Uprave, oko 20 odsto đaka prvaka ne zna da vozi bicikl. Direktor škole Milan Spasojević  pozdravio je akciju i naveo da će se  poklon na pravi način iskoristi.

(BILSV, 17. 04. 2012.)



Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.
Saopštenja | Nedelja, 10. 03. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI podržali inicijativu ProGlasa za slobodne i poštene izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI podržavaju dokument „Dogovor za slobodne i poštene izbore“, koji je inicirala grupa nestranačkih javnih ličnosti okupljenih u inicijativi ProGlas.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook