Čanak na čelu Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Skupštine APV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 05. 11. 2020. | Komentara: 0

Čanak na čelu Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Skupštine APV

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i pokrajinski poslanik „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ Nenad Čanak izabran je za predsednika Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju u vojvođanskoj skupštini. 

LSV

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ Branislav Bogaroški član je u Odboru za administrativna i mandatna pitanja i Odboru za budžet i finansije. 

Poslanica LSV Olena Papuga članica je Odbora za nacionalnu ravnopravnost i Odbora za obrazovanje i nauku. Nataša Lalić, poslanica LSV u Skupštini APV, članica je Odbora za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu životne sredine i Odbora za ravnopravnost polova.

A poslanik LSV mr Dejan Čapo je član Odbora za omladinu i sport i Odbora za organizaciju uprave i lokalnu samoupravu. Čapo je i potpredsednik Skupštine AP Vojvodine.

U pokrajinskoj skupštini postoji ukupno 19 odbora, a svaki ima predsednika i 10 članova. Odbori kao stalna radna tela se formiraju radi razmatranja i pretresanja pitanja iz nadležnosti Skupštine, predlaganja akata, sagledavanja stanja u određenim oblastima, ali i obavljanja drugih poslova.

(SzILSV, 05.11.2020)



Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook