Čanak sa gostima iz Nemačke

 
 
Izbori u LSV
Događaji | Sreda, 05. 10. 2011. | Komentara: 0

Čanak sa gostima iz Nemačke

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak održao je danas, u prostorijama LSV u Novom Sadu, predavanje učesnicima studijskog putovanja pod nazivom "Srbija - zemlja u tranziciji". Čanak je gostima iz Nemačke, među kojima je bilo profesora, studenata, novinara i drugih, u zanimljivom izlaganju približio političku situaciju u Vojvodini, Srbiji pa i u čitavom regionu.

Nenad Čanak sa gostima iz Nemačke

Predsednik je govorio i o uzrocima i posledicama rata u bivšoj Jugoslaviji kao i nerešenim socijalnim i političkim problemima koje Srbija vuče još iz tog vremena. Govoreći o Ligi socijaldemokrata Vojvodine, Čanak je gostima ispričao kako je Liga osnovana, a što je ih je još više zanimalo, kako je ostala aktivna do danas. U svom izlaganju predsednik LSV je učesnicima ovog studijskog putovanja posebno naglasio Liginu antifašističku i antiratnu borbu, zalaganje za vraćanje autonomije Vojvodine i za decentralizaciju Republike Srbije.

(BILSV, 05.10.2011.)
Odbori LSV | Utorak, 20. 08. 2019. | Komentara: 0

Grad bez mladih je grad bez budućnosti

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Bojana Begović zatražila je danas ponovo od predstavnika gradske vlasti da oforme radnu grupu koja bi radila na poboljšanju položaja mladih u Zrenjaninu kako bi se sprečio njihov masovni odlazak.
Saopštenja | Ponedeljak, 19. 08. 2019. | Komentara: 0

Učestvujemo u dijalogu, tražimo da bude premešten u Skupštinu

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine, predsednik Izvršnog odbora LSV Saša Šućurović i portparol LSV Aleksandar Marton, prisustvovali su danas nastavku dijaloga predstavnika vlasti, opozicije i eksperata koji je održan na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.
Iz medija | Nedelja, 18. 08. 2019. | Komentara: 0

Strah od uterivanja opozicije u jednoumlje

Od početnih polemika pre skoro deset meseci o tome ko (ne)treba da govori na protestima protiv vlasti, u opoziciji se u poslednje vreme raspravlja i o tome ko nije poželjan da prisustvuje javnim okupljanjima i šeta u protestnoj koloni, piše Politika.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook