Čanak: Ima života i van Beograda!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 30. 03. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Ima života i van Beograda!

Novi Sad, 30. mart 2017 - Kako je moguće da jedan kvadrat stana u Beogradu vredi kao sedam kvadrata u Kuli? Kako je moguće da kvadrat stana u Bačkom Petrovcu košta 117, dok je najjeftiniji kvadrat stana u beogradskoj opštini Rakovica 922 evra? 

LSV

Zašto onda kvadrat u Topoli košta 223, ili 335 evra u Priboju, a u Beogradu kvadrat u garaži košta 400 evra? Kako je moguće da u Beogradu ima kupaca i za stanove gde kvadrat košta 3.000 evra, a u Botošu čitava kuća košta 1.600 evra, kao polovni automobil?

Zato što u tim mestima, van Beograda, neće niko da živi. Zato što posla i para ima samo u Beogradu. Zato što svaki papir mora da dobije odobrenje u Beogradu. Zato što centralizacija guši i razara ovu zemlju.

Pozivam građane da na predstojećim izborima dignu glas i pokažu da u Srbiji ima života i van Beograda.

https://www.youtube.com/watch?v=xmZVInpJakE


Kandidat za
predsednika Republike Srbije
Nenad Čanak




Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook