Čanak: Lepši poklon da iljušin stigne na vreme da gasi požar

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 07. 12. 2019. | Komentara: 0

Čanak: Lepši poklon da iljušin stigne na vreme da gasi požar

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak kaže da je lepo što je ruski predsednik Vladimir Putin predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću poklonio pušku Milana Obrenovića. Međutim, on dodaje da bi lepši poklon bio kada bi „iljušin“ stigao na vreme da ugasi požar.

LSV

- Nas pokloni iz Rusije uvek skupo koštaju. Ne znam koliko će nas koštati ova puška... Lepši poklon bi bio da, kada sledeći put bude požara, „iljušin“ ne stigne tek kada vatru ugasi kiša, pa im onda još to platimo 22 miliona dinara – rekao je Čanak za „Danas“.

(SzILSV, 07.12.2019)



Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook