Vesti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 26. 04. 2012. | Komentara: 1

Čanak: Posle izbora okrećemo drugi list

VRŠAC – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je sinoć da treba hitno razrešiti da li je i na kojem fakultetu je diplomirao kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Republike Srbije Tomislav Nikolić.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:
Sreda, 09. 05. 2012.
Manuela Kasa

Da li bi trebalo utvrđivati pod kojim je okolnostima Tomislav Nikolić stekao zvanje mastera, a da se ne može utvrditi mesto i sedište fakulteta na kome je diplomirao, pokrenuli bi lavinu komentara o tome da li i gde su se školovali mnogi naši eksperti/političari i kako su sticali diplome i zvanja; kao i gospođa Tabaković Jorgovanka koja govori da ona nikad ne laže, iako je zaposlena u Telekomu i već pet godina nije odlazila na posao. Prateći sednice skupštine Srbije u prethodnoj godini/sazivu, primetila sam da dotična menja prefikse (titule/zvanja)mr,dr- vrlo napredno?!Ja posedujem četiri sertifikovane diplome i zvanja i nezaposlena sam. Reforme u obrazovanju koje su započete a nisu sprovedene niti se u Strategiji (dokument od oko dvestotinak stranica)u obrazovanju nadzire, a planirali su da se do 2020 sprovede/implementira kako bi se sistemom obrazovanja ljudi lakše zapošljavali?! što je jedan od ciljeva... Toliko eksperata a niko nije konkretno saopštio šta bi trebalo promeniti kako bi sitem obrazovanja koji je loš, vratio decu u školske klupe, kao i činjenice da postojećim sistemom Srbija se vratila u XV vek, kada je šoklovanje, bila privilegija bogatih. Predlažem da se jasno definišu deficitarna zanimanja i postave standardi ne samo u obrazovanju,samo standardizacijom možemo poboljšati sisteme i sprečiti kataklizmu prirodnih resursa i potencijala (stvari i lica) koje Srbija ima.

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook