Čanak: Tadić izvukao Srbiju iz ralja nacionalizma

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 11. 05. 2012. | Komentara: 1

Čanak: Tadić izvukao Srbiju iz ralja nacionalizma

NOVI PAZAR - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je večeras u Novom Pazaru da je Boris Tadić bio dobar predsednik, i da je uspeo Srbiju da izvuče iz ralja nacionalizma.

Nenad Čanak

- Jedno je sigurno a to je da mi koji smo se decenijama borili za dobar kvalitetan i miran zajednički žvot nikada nećemo odustati od tog cilja i tog ideala. Odlučujuća bitka je 20. maja kada ćemo još jednom pokazati da ova zemlja i narod pripadaju Evropi i da niko nema pravo da je iz nje izvlači - poručio je Čanak, a prenosi Radio televizija Vojvodine.

Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić poručio večeras da će se i u budućnosti zalagati za mir i stabilnost Srbije, ali i pomirenje i stabilnost čitavog regiona.
On je na gradskom šetalištu u Novom Pazaru, prepunom građana, rekao da ima nameru da nastavi putem mira i pomirenja.

- Bilo je mnogo zala u našim životima, pomućenih odnosa, da su se pobratimi posvađali, komšije zavadile, da su uništavani ljudski životi bez ikakvog razloga. To više nikada ne sme da se ponovi - rekao je Tadić na predizbornoj konvenciji.

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić rekao je da bi pobeda proevropskih snaga u Sandžaku bila potpuna potrebno je da Tadić pobedi 20. maja.
Lider Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin rekao je da je cilj Sandžaka jedinstvo, i podsetio da su građani tog dela Srbije od 1993. bez ikakvog uslovljavanja podržali Tadića.
Potpredsednik DS Dragan Šutanovac rekao je da je Tadić bolji kandidat i bolji predsednik nego što je njegov protivkandidat.

(BILSV, 11.05.2012.)



Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook