Čanak: Ulica bez izbora nosi samo zlo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 30. 10. 2019. | Komentara: 0

Čanak: Ulica bez izbora nosi samo zlo

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je sinoć da će konačnu odluku o izlasku na izbore doneti Glavni odbor stranke. Kako je izjavio, njegov stav je jasan - ne interesuju ga izbori, već šta će biti dan posle.

LSV

- Ulica bez izbora nosi samo zlo. Uslovi za izlazak na izbore su loši, gori nego u proteklih 30 godina. Bolje uslove omogućavao je zakon koji je važio i u vreme Miloševića. Onaj koji je donet 2000. i nikada posle nije menjan, favorizivao je najjače igrače, a isključivao regionaliste i manjine. Niko od onih koji danas govore da izborni uslovi ne valjaju, nije se setio da ne valja sistem - rekao je Nenad Čanak  na debati Instituta za evropske poslove u Novom Sadu.

(SzILSV, 30.10.2019)



Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook