Da li je mržnja prema Vojvodini stav organizatora protesta?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 02. 03. 2019. | Komentara: 0

Da li je mržnja prema Vojvodini stav organizatora protesta?

Novi Sad, 02. mart 2019 - Jučerašnji govor predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića na protestu „Jedan od pet miliona“ održanom u glavnom gradu Vojvodine, Novom Sadu, je ispod svake granice pristojnosti i istine. 

LSV

I kao što je u Kragujevcu pozivao na kačenje slika Dimitrija Ljotića, u gradu u kome su ljotićevci učestvovali sa okupatorima u pogubljenjima đaka 1941. godine, tako se Trifunović juče u našem glavnom gradu odlučio na salve mržnje prema Vojvodini, u najboljem maniru neofašističkih jurišnika. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva organizatore protesta da se ograde od reči Sergeja Trifunovića. Mržnja prema Vojvodini i prostačko vređanje političkih neistomišljenila ne smeju biti poruka upućena sa građanskih protesta.

U suprotonom, smatraćemo da je to zvaničan stav organizatora. I prema tome ćemo se dalje tako i ophoditi.

 
Generalni sekretar
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bojan Kostreš



Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook