Đacima nadoknaditi stres, a ministar da podnese ostavku

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Utorak, 18. 06. 2019. | Komentara: 0

Đacima nadoknaditi stres, a ministar da podnese ostavku

Novi Sad, 18. jun 2019 - Bilo bi pristojno da ministar prosvete Mladen Šarčević podnese ili, barem, ponudi svoju ostavku zbog stresa koji su danas doživeli đaci i roditelji usled odlaganja testa iz matematike.

LSV

Nema sumnje da će istraga utvrditi ko je prodao test i da će krivac ili krivci biti sankcionisani, kao i da će biti smena zbog ovoga što se danas dogodilo.

Ali, uvereni smo da to ne umanjuje odgovornost ministra.

Od nekih roditelja jutros se moglo čuti da bi test iz matematike trebalo obustaviti, a đacima dati maksimalan broj bodova.

Liga socijaldemokrata Vojvodine predlaže da Ministarstvo prosvete svakako hitno razmotri načine na koje bi đacima i roditeljima nadoknadilo ili barem umanjilo stres zbog današnjeg događaja.

Narodna poslanica 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Olena PapugaGovori | Utorak, 16. 07. 2019. | Komentara: 0

Papuga: Kada će crnogorski postati službeni jezik?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga je na današnjem zasedanju skupštine Srbije pitala ministra državne i lokalne samouprave Branka Ružića kada će lokalna vlast u Vrbasu na svojoj teritoriji uvesti crnogorski jezik u službenu upotrebu, imajući u vidu da su za to ispunjeni svi Zakonom propisani uslovi.
Saopštenja | Utorak, 16. 07. 2019. | Komentara: 0

Zašto vlast ne reaguje na Šešeljev govor mržnje?

Liga socijaldemokrata Vojvodine najstrože osuđuje najnoviji neprimereni istup osuđenika za ratne zločine Vojislava Šešelja.
Odbori LSV | Ponedeljak, 15. 07. 2019. | Komentara: 0

Umesto da proradi, fabrika još u izgradnji i menja hemikalije za prečišćavanje

Liga socijaldemokrata Vojvodine još jednom najoštrije osuđuje neodgovornost predstavnika zrenjaninske vlasti prema interesima svih Zrenjaninaca time što ih i dalje dovodi u zabludu u vezi sa obezbeđivanjem zdrave pijaće vode.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook