Đacima nadoknaditi stres, a ministar da podnese ostavku

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Utorak, 18. 06. 2019. | Komentara: 0

Đacima nadoknaditi stres, a ministar da podnese ostavku

Novi Sad, 18. jun 2019 - Bilo bi pristojno da ministar prosvete Mladen Šarčević podnese ili, barem, ponudi svoju ostavku zbog stresa koji su danas doživeli đaci i roditelji usled odlaganja testa iz matematike.

LSV

Nema sumnje da će istraga utvrditi ko je prodao test i da će krivac ili krivci biti sankcionisani, kao i da će biti smena zbog ovoga što se danas dogodilo.

Ali, uvereni smo da to ne umanjuje odgovornost ministra.

Od nekih roditelja jutros se moglo čuti da bi test iz matematike trebalo obustaviti, a đacima dati maksimalan broj bodova.

Liga socijaldemokrata Vojvodine predlaže da Ministarstvo prosvete svakako hitno razmotri načine na koje bi đacima i roditeljima nadoknadilo ili barem umanjilo stres zbog današnjeg događaja.

Narodna poslanica 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Olena PapugaOdbori LSV | Utorak, 15. 10. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast šampion u uvođenju novih nameta za građane

Zrenjaninska naprednjačka vlast ne prestaje da nas iznenađuje kreativnošću koju pokazuje u izmišljanju novih načina da poveća namete građanima, saopštila je danas odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina. 
Saopštenja | Utorak, 15. 10. 2019. | Komentara: 0

Kikinđani plaćaju da im bude toplo

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda i šef odborničke grupe LSV u gradskoj skupštini Miroslav Grujić, u ime svih odbornika LSV, predao je juče predsednici Skupštine grada predlog za izmenu Odluke o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom.
Saopštenja | Ponedeljak, 14. 10. 2019. | Komentara: 0

LSV osuđuje izricanje zatvorskih kazni katalonskim političarima

Jutros je Vrhovni sud Španije izrekao drakonske zatvorske kazne za devet katalonskih lidera, od devet do trinaest godina zatvora. Razlog za nečuvene kazne, koje su primer državne represije, jeste organizovanje referenduma 2017. o nezavisnosti Katalonije. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook