Đacima nadoknaditi stres, a ministar da podnese ostavku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 18. 06. 2019. | Komentara: 0

Đacima nadoknaditi stres, a ministar da podnese ostavku

Novi Sad, 18. jun 2019 - Bilo bi pristojno da ministar prosvete Mladen Šarčević podnese ili, barem, ponudi svoju ostavku zbog stresa koji su danas doživeli đaci i roditelji usled odlaganja testa iz matematike.

LSV

Nema sumnje da će istraga utvrditi ko je prodao test i da će krivac ili krivci biti sankcionisani, kao i da će biti smena zbog ovoga što se danas dogodilo.

Ali, uvereni smo da to ne umanjuje odgovornost ministra.

Od nekih roditelja jutros se moglo čuti da bi test iz matematike trebalo obustaviti, a đacima dati maksimalan broj bodova.

Liga socijaldemokrata Vojvodine predlaže da Ministarstvo prosvete svakako hitno razmotri načine na koje bi đacima i roditeljima nadoknadilo ili barem umanjilo stres zbog današnjeg događaja.

Narodna poslanica 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Olena Papuga



Saopštenja | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Vlast gasi škole a diže crkve

Građani su već navikli na katastrofalne poteze vlasti, ali ono što se ovih dana dešava u Novom Sadu i Zrenjaninu pokazuje potpuno odsustvo bilo kakvog osećaja za istinskim potrebama građana.
Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani za nove rekreativne i zelene površine na Limanu umesto verskih objekata

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Novi Sad smatra bespotrebnim izgradnju verskog objekta na zelenoj površini koju stanovnici Limana 1 i 2 već godinama rado koriste kao prostor za rekreaciju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook