Danas je
Vojvodina u
Farkaždinu!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 10. 10. 2015. | Komentara: 0

Danas je
Vojvodina u
Farkaždinu!

FARKAŽDIN - Danas je u Farkaždinu organizovana šetnja sa 100 zastava Vojvodine. Prema rečima organizatora iz Mesnog odbora LSV, šetnju su organizovali zato da bi pokazali da su i ovakva manja mesta poput Farkaždina "isto tako Banat i Vojvodina kao što su to i veliki gradovi".

LSV 

Iako članice i članovi MO LSV Farkaždin kažu da je današnja šetnja samo početak, skup u Farkaždinu bio je, po oceni prisutnih, više nego impresivan, Tome u prilog osim izuzetne atmosfere i dobrog druženja ligašica i ligaša, govori i obraćanje Dušana Jakovljeva, predsednika Političkog saveta LSV okupljenima. 

- Farkaždin je oduvek u Vojvodini, a danas je Vojvodina u Farkaždinu, rekao je Jakovljev. Podsetimo,šetnje sa vojvođanskim zastavama su do sada organizovane u Zrenjaninu, Novom Sadu, Subotici, Kikindi i Žablju.   


(BILSV, 10.10.2015.)



Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook