Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 06. 08. 2020. | Komentara: 0

Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

NOVI SAD – Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Dejan Čapo izabran je za potpredsednika Skupštine AP Vojvodine.

LSV

Čapo je, zajedno sa još četvoro potpredsednika, svečano položio zakletvu pred poslanicima, na prvoj sednici Skupštine AP Vojvodine u novom sazivu. 

Na prvoj sednici potvrđeni su mandati svih 120 poslanika izabranih u Skupštinu Autonomne Pokrajine Vojvodine, na izborima održanim 21. juna i 1. jula, i obrazovane su poslaničke grupe.

Dejan Čapo je jedan od šestoro poslanika sa izborne liste „Vojvođanski front – Ujedinjeni za demokratsku Srbiju“. Rođen je 1978. godine i po zanimanju je magistar nauka industrijskog menadžmenta.


(SzILSV, 06.08.2020)




Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook