Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 11. 02. 2020. | Komentara: 0

Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je venac na spomenik Vasi Stajiću povodom 10. februara, godišnjice njegovog rođenja i smrti.

LSV

- Tvoje delo, borba i ideje žive i dalje - piše na vencu koji su ligašice i ligaši položili u čast istaknutom piscu, filozofu i kulturnom radniku.

Delegaciju su činili odbornik i potpredsednik Gradskog odbora Aleksandar Jovanović, odbornik Bogdan Kolarski, odbornice Kristina Meneši i Slobodanka Markov, predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Novi Sad Mirko Grujičić, kao i više aktivista i aktivistkinja.

Kao i svih ranijih godina, ligašice i ligaši su i danas ponovili da vizija i upornost Vase Stajića u borbi za bolji položaj Vojvodine nikada ne smeju i neće biti zaboravljeni.



Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.
Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 
Izjave | Sreda, 06. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv izgradnje crkve kod Štranda

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da su odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv većine odluka i planova koje su bile na jučerašnjem dnevnom redu gradskog parlamenta. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook