Čanak čestitao građanima Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 09. 05. 2017. | Komentara: 0

Čanak čestitao građanima Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom

BEOGRAD - Predsednik Odbora Skupštine Srbije za evropske integracije Nenad Čanak čestitao je danas građanima Srbije Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom. 

lsv

Čanak je istakao da je uveren da će građani Srbije nastaviti da baštine i poštuju prava i slobode svakog pojedinca, jednakost, vladavinu prava i demokratiju, kao evropske vrednosti i da ćemo svi zajedno nastaviti da radimo na ispunjavanju uslova koji će omogućiti naše uspešno pristupanje Evropskoj uniji.

Kako se navodi u saopštenju iz Skupštine, Čanak je izrazio nadu da će ideja borbe protiv svih vrsta diskriminacije i ideja antifašizma ostati duboko ukorenjena i u budućim generacijama.

 (BILSV, 09.05.2017)



Događaji | Subota, 08. 09. 2012. | Komentara: 0

Čanak, Kostreš i Jerkov u Americi

NOVI SAD – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš i portparolka Lige Aleksandra Jerkov, koji se poslednjih nekoliko dana nalaze u Sjedinjenim Američkim Državama, prisustvovali su Nacionalnoj demokratskoj konvenciji održanoj pre nekoliko dana gradu Šarlotu, na kojoj je američki predsednik Barak Obama zvanično prihvatio kandidaturu za novi mandat u Beloj kući.
Događaji | Četvrtak, 23. 08. 2012. | Komentara: 0

Grujić: Nedopustivo propadanje Arhiva Vojvodine

Novi Sad - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić rekao je prilikom današnje posete Arhivu Vojvodine da je nedopustivo da ta institucija, koja svedoči o nacionalnom i kulturnom identitetu, istorijskoj i pravnoj zasnovanosti državnog postojanja propada i da će pokrajina učiniti sve da se ovi problemi reše.
Događaji | Utorak, 31. 07. 2012. | Komentara: 0

Politički i policijski pritisak na Martona i LSV

ZRENJANIN - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Aleksandar Marton izjavio je danas da koalicija oko SNS u Zrenjaninu preko policije pokušava da izvrši pritisak na njega i Ligu socijaldemokrata Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook