Čanak čestitao građanima Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 09. 05. 2017. | Komentara: 0

Čanak čestitao građanima Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom

BEOGRAD - Predsednik Odbora Skupštine Srbije za evropske integracije Nenad Čanak čestitao je danas građanima Srbije Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom. 

lsv

Čanak je istakao da je uveren da će građani Srbije nastaviti da baštine i poštuju prava i slobode svakog pojedinca, jednakost, vladavinu prava i demokratiju, kao evropske vrednosti i da ćemo svi zajedno nastaviti da radimo na ispunjavanju uslova koji će omogućiti naše uspešno pristupanje Evropskoj uniji.

Kako se navodi u saopštenju iz Skupštine, Čanak je izrazio nadu da će ideja borbe protiv svih vrsta diskriminacije i ideja antifašizma ostati duboko ukorenjena i u budućim generacijama.

 (BILSV, 09.05.2017)



Događaji | Petak, 30. 10. 2020. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada se neće baviti ustavnim i zakonskim očuvanjem autonomije Vojvodine

Podrška poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine novoj Pokrajinskoj vladi izostala je jer je, kako su rekli, evidentno da se ona neće baviti postavljanjem jasnog ustavnog i zakonskog okvira za očuvanjem autonomne pokrajine.
Događaji | Četvrtak, 29. 10. 2020. | Komentara: 0

Skupština APV da bude glas dva miliona građana Vojvodine

AP Vojvodina je došla u poziciju da kao autonomna pokrajina bude bez autonomije, da to „pokrajina“ bude više posprdno nego određujuće stanje, a Vojvodina je reč koja se praktično jedva gde i spominje, izjavio je pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u pokrajinskoj skupštini Nenad Čanak.
Događaji | Subota, 03. 10. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: LSV neće menjati svoje vrednosne sisteme zbog saradnje sa SNS-om u Novom Sadu

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da LSV neće menjati svoje vrednosne sisteme i svoju politiku zbog saradnje sa Srpskom naprednom strankom na nižim nivoima vlasti. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook