Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 23. 04. 2018. | Komentara: 0

Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas su se složili da je izuzetno važan stalni rad na jačanju kontrolne uloge i vidljivosti Parlamenta, prenele su Večernje novosti.

LSV

Oni su u razgovoru o Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije u evrointegracijama posebnu pažnju posvetili ocenama o radu Parlamenta, pri čemu je Čanak konstatovao da je izveštaj realističan, te naglasio da su i Narodna skupština i Vlada Srbije posvećeni evropskim integracijama Srbije.

Čanak je naveo i da Narodna skupština ulaže napore da ima što aktivniju ulogu i da pruži doprinos što bržem i efikasnijem procesu pridruživanja.

(BILSV, 23.04.2018)



Događaji | Petak, 20. 04. 2012. | Komentara: 0

Mržnja prekrečena i u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Predsednik Skupštine Novog Sada Aleksandar Jovanović i predsednik Skupštine Zrenjanina Aleksandar Marton danas su zajedno u Zrenjaninu prekrečili grafit mržnje, pozivajući i druge predstavnike lokalnih vlasti širom zemlje da učine isto.
Događaji | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Skup o zaštiti životne sredine u NNŠ

NOVI SAD - U organizaciji Novosadske novinarske škole, uz finansijsku podršku nemačke Friedrich Ebert fondacije, danas je održan okrugli sto na temu zaštite životne sredine u kojem su učestvovale predstavnice parlamentarnih političkih stranaka u Srbiji.
Događaji | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Defibrilator i na Limanskoj pijaci

NOVI SAD - Defibrilator, aparat za pružanje pomoći prilikom prestanka rada srčanog mišića, postavljen je i na Limanskoj pijaci, a od 2009. godine do danas, to je šesti ovakav aparata postavljen širom Novog Sada, na najprometnijim gradskim mestima. Promociji defibrilatora na pijaci prisustvovali su predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović, direktor JKP "Tržnice" Dušan Bajić i direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć dr Nenad Aracki.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook