Čanak i Mekalister: Visok stepen razumevanja, podrška Srbiji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 24. 08. 2017. | Komentara: 0

Čanak i Mekalister: Visok stepen razumevanja, podrška Srbiji

BEOGRAD - Predsednik Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije Nenad Čanak, zajedno sa članovima Odbora, sastao se u Domu Narodne skupštine sa predsedavajućim Komiteta za spoljne poslove i izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Mekalisterom.

LSV

Čanak je istakao da Odbor za evropske integracije ima značajnu ulogu u procesu evrointegracija Srbije i da u skladu sa svojim nadležnostima, daje veliki doprinos tom procesu. Članovi Odbora upoznali su Mekalistera sa postignutim rezultatima Odbora, posebno ističući da je za Srbiju od izuzetnog značaja pozitivan impuls Evropske unije, kroz otvaranje novih pregovaračkih poglavlja, kao i zatvaranje već otvorenih. 

Sastanak je bio plodonosan, a članovi skupštinskog Odbora, bez obzira da li su iz vladajuće većine ili opozicije, imali su usaglašena mišljenja, rekli su posle sastanka na zajedničkoj konferenicji za novinare Mekalister i Čanak. 

- Moram da podvučem da su svi članovi odbora koji su uzeli učešće u diskusiji, bez obzira da li su iz opozicije ili su iz parlamentarne većine, dosta sinhrono govorili o važnosti i značaju evropskih integracija Srbije – kazao je Čanak novinarima nakon sastanka.

(BILSV, 24.08.2017)




Događaji | Četvrtak, 10. 05. 2012. | Komentara: 0

Prekrečen kukasti krst na Podbari

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović, u okviru akcije "Prekrečimo novosadsku mržnju", prekrečio je danas kukasti krst na zgradi u Tekelijinoj ulici na Podbari.
Događaji | Sreda, 09. 05. 2012. | Komentara: 0

Obnova vrelovoda u ulici Branislava Nušića

NOVI SAD - Obnova vrelovoda u ulici Branislava Nušića počela je danas, a radovi na zameni dotrajalih cevi biće okončani krajem maja, najavljeno je tokom današnjeg obilaska radova u ovoj ulici. Kako je izjavio predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović, uprkos ekonomskoj krizi, "Novi Sad je imao jasnu viziju oko toga šta želi da uradi sa komunalnom infrastrukturom".
Događaji | Sreda, 09. 05. 2012. | Komentara: 0

Marton apeluje na mir u Aradcu

ZRENJANNIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, apelovao je danas na smirivanje nastale situacije u Aradcu i zatražio reakciju nadležnih organa.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook