Čanak sa šefom Misije SE

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 10. 07. 2019. | Komentara: 0

Čanak sa šefom Misije SE

BEOGRAD - Predsednik Odbora za evropske integracije Narodne skupštine Republike Srbije i lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i šef Misije Saveta Evrope u Srbiji Tobias Flesenkemper razgovarali su juče o ulozi Odbora u procesu pristupanja Srbije EU, preneo je list Dnevnik.

LSV

Flesenkemper je upoznao Čanka sa aktivnostima SE i EU, a ko]e su u vezi sa radom Narodne skupštine, posebno aktivnostima u vezi sa poglavljima 23 i 24, odnosno vladavinom prava, borbom protiv korupcije, slobodom medija, pitanjima nediskriminacije i drugo.

(SzILSV, 10.07.2019)




Događaji | Petak, 21. 10. 2011. | Komentara: 0

Otvorena izložba "Novi Sad u ratnom vihoru 1941-1944"

NOVI SAD - Izložba "Novi Sad u ratnom vihoru 1941-1944", povodom Dana oslobođenja Novog Sada, otvorena je danas u Holu Skupštine grada. Na izložbi su predstavljeni dokumenti gradskih vlasti u periodu od 1941. do 1944. godine, podeljeni u tri tematske celine: ulazak mađarske vojske u Novi Sad, antikomunistička građa i inauguracija velikih župana.
Događaji | Četvrtak, 20. 10. 2011. | Komentara: 0

Zrenjanin - Grad pristupačan za sve

ZRENJANIN - U organizaciji Centra za razvoj civilnog društva u Zrenjaninu, novosadskog centra "Živeti uspravno" i Saveta za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom grada Zrenjanina danas je u sali mesne zajednice sa Bagljašu održana obuka o pristupačnosti "Zrenjanin-grad pristupačan za sve", namenjene članovima Saveta i predstavnicima lokalne samouprave.
Događaji | Sreda, 19. 10. 2011. | Komentara: 0

Marton na sednici Igmanske inicijative

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, prisustvovao je 22. sednici Igmanske inicijative, nedavno održanoj u Beogradu, na kojoj su predsednici Srbije, Hrvatske i Crne Gore, Boris Tadić, Ivo Josipović i Filip Vujanović, kao i predsednik Predsedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Željko Komšić



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook