Jovanović apelovao da se sneg uklanja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Nedelja, 05. 02. 2012. | Komentara: 0

Jovanović apelovao da se sneg uklanja

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović apelovao je danas na Novosađane i Novosađanke da čiste sneg ispred svojih domova, kako bi grad bio prohodniji i bezbedniji.

Aleksandar Jovanovic

Jovanović, koji je danas i sam čistio sneg ispred zgrade u kojoj živi, podsetio je na odluku o uređenju grada, po kojoj su stanari u obavezi da čiste sneg ispred svojih kuća i zgrada.

- Ipak, ne treba da čistimo sneg kako bi izbegli kaznu, već da prihvatimo odgovornost. Proteklih dana je palo dosta snega, što je normalno za februar i grad je dosta pokriven snegom. Zato apelujem da svako uradi jedan deo posla, kako bi grad bio čistiji, prohodniji i što je najvažnije bezbedniji - istakao je Jovanović.

On je rekao da je u kontaktu sa šefom zimskog štaba i članom Gradskog veća zaduženim za saobraćaj Sinišom Bubnjevićem, te da se "čini sve kako bi Novi Sad bio prohodniji".

- Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti i vojska će se uključiti u čišćenje snega. Takođe, komunalna policija je dužna da u vanrednim situacijama radi i druge poslove, poput spasilačke obaveze - precizirao je Jovanović, dodajući da je trenutna situacija u Novom Sadu pod kontrolom.

- Za sada nema potrebe za vanrednim poslovima. Proteklih dana jeste bilo otežano, ali je Novi Sad, za razliku od drugih gradova, bio daleko spremniji i odgovorniji kada je reč o čišćenju snega - podvukao je Jovanović.

(BILSV, 05.02.2012.)



Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.
Događaji | Sreda, 19. 04. 2023. | Komentara: 0

Plan razvoja Vojvodine do 2030. je spisak lepih želja kabineta Igora Mirovića

Poslanici Vojvođanskog fronta – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija nisu podržali predloženi Plan razvoja Autonomne Pokrajine Vojvodine 2023-2030, saopštio je šef ove poslaničke grupe Saša Šućurović. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook