Jovanović i Vujnović uručili novogodišnje paketiće

 
 
Izbori u LSV
Događaji | Petak, 06. 01. 2012. | Komentara: 0

Jovanović i Vujnović uručili novogodišnje paketiće

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović uručili su danas paketiće deci Sigurne dečije kuće i Dnevnog boravka dece sa poremećajem u društvenom ponašanju.

Jovanovic

U paketićima, koje je pripremio Centra za socijalni rad, deca su dobila školski pribor, igračke i slatkiše. Tokom dodele paketića, Jovanović je naveo da Novi Sad ima jednu od najrazvijenijih mreža socijalne pomoći i socijalne zaštite.

- Novogodišnji i božićni praznici jedni su od onih dana u godini kada se okupljamo sa svojim najbližima, porodicom i prijateljima. Ali, to su i dani kada se treba setiti onih kojima je pomoć potrebna i koji su na neki način marginalizovani u društvu - kazao je Jovanović. On je dodao da grad pomaže onima kojima je ta pomoć potrebna, a to se posebno "odnosi na pružanje pomoći najmlađima".

- Paketiće smo uručili onima kojima su pomoć i ljubav potrebni. Iskreno im želim puno zdravlja, sreće i ljubavi i da ovu godinu provedu mnogo lepše nego prethodnu - on. Direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović istakao je da deca i štićenici Sigrune dečije kuće i Dnevnog boravka zaslužuju da osete radost novogodišnjih i božićnih praznika kao i sva druga deca. U Sigurnoj dečijoj kući trenutno boravi 11 beba i 14-oro dece, dok Dnevni boravak dnevno koristi između 60-oro i 70-oro dece.

(BILSV, 06.01.2012.)Događaji | Četvrtak, 17. 12. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front ne podržava budžet AP Vojvodine za 2021. godinu

Poslanička grupa Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija neće podržati predloženi budžet AP Vojvodine za 2021. godinu i programe iz oblasti poljoprivrede o kojima je danas raspravljano u vojvođanskoj skupštini.
Događaji | Četvrtak, 05. 11. 2020. | Komentara: 0

Čanak na čelu Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Skupštine APV

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i pokrajinski poslanik „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ Nenad Čanak izabran je za predsednika Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju u vojvođanskoj skupštini.
Događaji | Petak, 30. 10. 2020. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada se neće baviti ustavnim i zakonskim očuvanjem autonomije Vojvodine

Podrška poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine novoj Pokrajinskoj vladi izostala je jer je, kako su rekli, evidentno da se ona neće baviti postavljanjem jasnog ustavnog i zakonskog okvira za očuvanjem autonomne pokrajine.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook