Jovanović i Vujnović uručili novogodišnje paketiće

 
 
Izbori u LSV
Događaji | Petak, 06. 01. 2012. | Komentara: 0

Jovanović i Vujnović uručili novogodišnje paketiće

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović uručili su danas paketiće deci Sigurne dečije kuće i Dnevnog boravka dece sa poremećajem u društvenom ponašanju.

Jovanovic

U paketićima, koje je pripremio Centra za socijalni rad, deca su dobila školski pribor, igračke i slatkiše. Tokom dodele paketića, Jovanović je naveo da Novi Sad ima jednu od najrazvijenijih mreža socijalne pomoći i socijalne zaštite.

- Novogodišnji i božićni praznici jedni su od onih dana u godini kada se okupljamo sa svojim najbližima, porodicom i prijateljima. Ali, to su i dani kada se treba setiti onih kojima je pomoć potrebna i koji su na neki način marginalizovani u društvu - kazao je Jovanović. On je dodao da grad pomaže onima kojima je ta pomoć potrebna, a to se posebno "odnosi na pružanje pomoći najmlađima".

- Paketiće smo uručili onima kojima su pomoć i ljubav potrebni. Iskreno im želim puno zdravlja, sreće i ljubavi i da ovu godinu provedu mnogo lepše nego prethodnu - on. Direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović istakao je da deca i štićenici Sigrune dečije kuće i Dnevnog boravka zaslužuju da osete radost novogodišnjih i božićnih praznika kao i sva druga deca. U Sigurnoj dečijoj kući trenutno boravi 11 beba i 14-oro dece, dok Dnevni boravak dnevno koristi između 60-oro i 70-oro dece.

(BILSV, 06.01.2012.)Događaji | Subota, 03. 10. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: LSV neće menjati svoje vrednosne sisteme zbog saradnje sa SNS-om u Novom Sadu

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da LSV neće menjati svoje vrednosne sisteme i svoju politiku zbog saradnje sa Srpskom naprednom strankom na nižim nivoima vlasti. 
Događaji | Petak, 21. 08. 2020. | Komentara: 0

Formirana Odbornička grupa LSV u Skupštini grada Novog Sada

Danas je formirana Odbornička grupa “Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine” u Skupštini grada Novog Sada.
Događaji | Četvrtak, 06. 08. 2020. | Komentara: 0

Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Dejan Čapo izabran je za potpredsednika Skupštine AP Vojvodine.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook