Jovanović uručio klime policiji

 
 
Izbori u LSV
Događaji | Sreda, 12. 10. 2011. | Komentara: 0

Jovanović uručio klime policiji

NOVI SAD - Policijska uprava u Novom Sadu zaposlila je deset novih ljudi, što bi trebalo da doprinese smanjenju gužvi ispred šalter sala za vađenje ličnih dokumenata, rečeno je tokom današnje posete predsednik Skupštine grada Aleksandra Jovanovića Novosadskoj policiji.

Aleksandar Jovanović

Jovanović je prilikom današnje posete uručio pet klima uređaja zameniku načelnika Policijske uprave Novi Sad Stevanu Krstić, koje će biti razmeštene po zgradi novosadske policijske uprave i šalter sale na Bulevaru kralja Petra I.

- Pozdravljam što je policija pokazala dobru volju i zaposlila deset novih ljudi, čime će se dodatno poboljšati uslovi prilikom predaje zahteva za vađenja ličnih dokumenata. Novi Sad je učinio dosta kako bi pomogli rad novosadske policije i u protekle tri godine izdvojili smo oko 45 miliona dinara na opremu, vozila, motore, kao i prostor za novu šalter salu na Bulevaru oslobođenja. Ove donacije imale su za cilj da poboljšaju rad policije, odnosno da podignu nivo bezbednosti. Nedavno je u Kaću otvoren foto-boks gde se mogu vaditi lična dokumenta i sa novih deset zaposlenih gužve ispred šalter sala trebale bi da budu daleko manje - istakao je Jovanović.

Kako je najavljeno tokom današnje posete, u narednom periodu novosadska policija bi trebala da dobije još deset zaposlenih, što će takođe doprineti da građani i građanke lakše dolaze do ličnih dokumenata koje izdaje MUP.

Zamenik načelnika Policijske uprave Novi Sad Stevan Krstić precizirao je da će se u narednom periodu otvoriti još dva šaltera u prostoru na Novom naselju kod Satelitske pijace, koji je grad dao na korišćenje novosadskoj policiji za novu policijsku ispostavu, što će, kako je naveo Krstić, još više ubrzati izdavanje ličnih dokumenata.

- Hvala gradu na pomoći i na nastavku saradnje. Klima uređaji će svakako poboljšati uslove rada ali i olakšati ljudima koji se nalaze u šalter sali - precizirao je Krstić.

Podsetimo, predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović pokrenuo je akciju početkom septembra, tokom koje je svaki dan slao fotografije redova ispred šalter sala ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću.

(BILSV, 12.10.2011.)

 
Događaji | Četvrtak, 05. 12. 2019. | Komentara: 0

Čekanje Zapadnog Balkana na prijem u EU šteti svima

Predsednik Odbora za evropske integracije Narodne skupštine Republike Srbije Nenad Čanak izjavio je da čekanje Zapadnog Balkana na prijem u Evropsku uniju, bez jasnih pravila i konkretnih zahteva o tome šta se od nas očekuje da učinimo, radi u korist štete Zapadnog Balkana, Balkana uopšte i Evrope u celini. 
Događaji | Petak, 29. 11. 2019. | Komentara: 0

Lazić: Umesto na naoružanje, novac preusmeriti na Fruškogorski koridor i ekologiju

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nada Lazić predložila je amandmanom na budžet za 2020. godinu da se novac planiran za nabavku naoružanja preusmeri na izgradnju Fruškogorskog koridora i zaštitu životne sredine. Vlada Republike Srbije odbila je ovaj amandman, a ministar poljoprivrede tvrdi kako novca ima za sve. Poslanica Lazić tvrdi da postoji namera, ali ne i novac.
Događaji | Četvrtak, 28. 11. 2019. | Komentara: 0

Vojvođanski front - drugačiji pogled na ono kako Srbija treba da izgleda

Vojvođanski front je politička platforma koja treba da dâ politički odgovor na trenutnu situaciju i da dâ jedan drugačiji pogled na ono kako Srbija treba da izgleda u odnosu na aktuelna viđenja, izjavio je generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook