Jovanović uručio klime policiji

 
 
Izbori u LSV
Događaji | Sreda, 12. 10. 2011. | Komentara: 0

Jovanović uručio klime policiji

NOVI SAD - Policijska uprava u Novom Sadu zaposlila je deset novih ljudi, što bi trebalo da doprinese smanjenju gužvi ispred šalter sala za vađenje ličnih dokumenata, rečeno je tokom današnje posete predsednik Skupštine grada Aleksandra Jovanovića Novosadskoj policiji.

Aleksandar Jovanović

Jovanović je prilikom današnje posete uručio pet klima uređaja zameniku načelnika Policijske uprave Novi Sad Stevanu Krstić, koje će biti razmeštene po zgradi novosadske policijske uprave i šalter sale na Bulevaru kralja Petra I.

- Pozdravljam što je policija pokazala dobru volju i zaposlila deset novih ljudi, čime će se dodatno poboljšati uslovi prilikom predaje zahteva za vađenja ličnih dokumenata. Novi Sad je učinio dosta kako bi pomogli rad novosadske policije i u protekle tri godine izdvojili smo oko 45 miliona dinara na opremu, vozila, motore, kao i prostor za novu šalter salu na Bulevaru oslobođenja. Ove donacije imale su za cilj da poboljšaju rad policije, odnosno da podignu nivo bezbednosti. Nedavno je u Kaću otvoren foto-boks gde se mogu vaditi lična dokumenta i sa novih deset zaposlenih gužve ispred šalter sala trebale bi da budu daleko manje - istakao je Jovanović.

Kako je najavljeno tokom današnje posete, u narednom periodu novosadska policija bi trebala da dobije još deset zaposlenih, što će takođe doprineti da građani i građanke lakše dolaze do ličnih dokumenata koje izdaje MUP.

Zamenik načelnika Policijske uprave Novi Sad Stevan Krstić precizirao je da će se u narednom periodu otvoriti još dva šaltera u prostoru na Novom naselju kod Satelitske pijace, koji je grad dao na korišćenje novosadskoj policiji za novu policijsku ispostavu, što će, kako je naveo Krstić, još više ubrzati izdavanje ličnih dokumenata.

- Hvala gradu na pomoći i na nastavku saradnje. Klima uređaji će svakako poboljšati uslove rada ali i olakšati ljudima koji se nalaze u šalter sali - precizirao je Krstić.

Podsetimo, predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović pokrenuo je akciju početkom septembra, tokom koje je svaki dan slao fotografije redova ispred šalter sala ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću.

(BILSV, 12.10.2011.)

 
Događaji | Sreda, 22. 01. 2020. | Komentara: 0

Zakon o arhivskoj građi centralizuje arhive

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nada Lazic rekla je da se na Zakon o arhivskoj građi čekalo od 1994. godine, ali da se u njemu vidi tendencija centralizacije arhiva. Prema njenim rečima, to za LSV nije prihvatljivo, pogotovo što na teritoriji AP Vojvodine postoje nacionalne zajednice kojima treba pružiti mogućnost da brinu o svojim arhivama.
Događaji | Subota, 11. 01. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Ovo je novi početak

Aleksandre Vučiću, ovo što sada gledaš je novi početak, poručio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak predsedniku Srbije i Srpske napredne stranke. Čanak je na tribini Vojvođanskog fronta u Zrenjaninu rekao da je siguran da to neće biti „početak našeg kraja, već njihovog, jer smo mi jači, bolji i dokazali smo da imamo strpljenje, a kada strpljenja više nema, Vojvođani nemaju rezervni položaj. 
Događaji | Utorak, 31. 12. 2019. | Komentara: 0ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook