Jovanović uručio klime policiji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 12. 10. 2011. | Komentara: 0

Jovanović uručio klime policiji

NOVI SAD - Policijska uprava u Novom Sadu zaposlila je deset novih ljudi, što bi trebalo da doprinese smanjenju gužvi ispred šalter sala za vađenje ličnih dokumenata, rečeno je tokom današnje posete predsednik Skupštine grada Aleksandra Jovanovića Novosadskoj policiji.

Aleksandar Jovanović

Jovanović je prilikom današnje posete uručio pet klima uređaja zameniku načelnika Policijske uprave Novi Sad Stevanu Krstić, koje će biti razmeštene po zgradi novosadske policijske uprave i šalter sale na Bulevaru kralja Petra I.

- Pozdravljam što je policija pokazala dobru volju i zaposlila deset novih ljudi, čime će se dodatno poboljšati uslovi prilikom predaje zahteva za vađenja ličnih dokumenata. Novi Sad je učinio dosta kako bi pomogli rad novosadske policije i u protekle tri godine izdvojili smo oko 45 miliona dinara na opremu, vozila, motore, kao i prostor za novu šalter salu na Bulevaru oslobođenja. Ove donacije imale su za cilj da poboljšaju rad policije, odnosno da podignu nivo bezbednosti. Nedavno je u Kaću otvoren foto-boks gde se mogu vaditi lična dokumenta i sa novih deset zaposlenih gužve ispred šalter sala trebale bi da budu daleko manje - istakao je Jovanović.

Kako je najavljeno tokom današnje posete, u narednom periodu novosadska policija bi trebala da dobije još deset zaposlenih, što će takođe doprineti da građani i građanke lakše dolaze do ličnih dokumenata koje izdaje MUP.

Zamenik načelnika Policijske uprave Novi Sad Stevan Krstić precizirao je da će se u narednom periodu otvoriti još dva šaltera u prostoru na Novom naselju kod Satelitske pijace, koji je grad dao na korišćenje novosadskoj policiji za novu policijsku ispostavu, što će, kako je naveo Krstić, još više ubrzati izdavanje ličnih dokumenata.

- Hvala gradu na pomoći i na nastavku saradnje. Klima uređaji će svakako poboljšati uslove rada ali i olakšati ljudima koji se nalaze u šalter sali - precizirao je Krstić.

Podsetimo, predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović pokrenuo je akciju početkom septembra, tokom koje je svaki dan slao fotografije redova ispred šalter sala ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću.

(BILSV, 12.10.2011.)

 




Događaji | Četvrtak, 04. 06. 2020. | Komentara: 0

Dobra vest u centru Novog Sada!

Predstavnici Ujedinjene demokratske Srbije (UDS), političkog saveza koji okuplja Srbiju 21, Vojvođanski front (Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija i Zajedno za Vojvodinu, Demokratska partija Hrvata Vojvodine, Crnogorska partija, Demokratski blok), Stranku moderne Srbije i Građanski demokratski forum, razgovarali su danas posle podne s građanima i građankama Novog Sada na uglu Zmaj Jovine i Ulice Modene.
Događaji | Četvrtak, 07. 05. 2020. | Komentara: 0

Rebalans budžeta APV za 2020. je nastavak kršenja Ustava

Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Saša Šućurović izjavio je danas da je umanjenje budžeta AP Vojvodine današnjim rebalansom samo kontinuitet u kršenju aktuelnog Ustava Republike Srbije. 
Događaji | Četvrtak, 07. 05. 2020. | Komentara: 0

Bogaroški: LSV ne podržava rebalans budžeta APV

Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas da poslanici LSV neće podržati predloženi rebalans budžeta i prateće programe.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook