Kikindski Ligaši u razgovoru sa građanima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Subota, 06. 01. 2018. | Komentara: 0

Kikindski Ligaši u razgovoru sa građanima

KIKINDA - Članovi Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Kikinde danas su se od 10 do 12 sati po 10. put družili sa sugrađanima čestitajući novogodišnje i božićne praznike.

 LSV

Naime, tradiciju staru jednu deceniju i ove godine upotpunili su sa 40 litara kuvanog crnog i belog vina.

Prema rečima, potpredsednika Izvršnog odbora GrO LSV Kikinda Svetislava Zorića, u centru tog mesta, u blizini zgrade Opštine sa građanima je razgovarano i o problemima, ali su i predstavljene ideje i planovi same stranke.

(BILSV, 06.01.2017)




Događaji | Ponedeljak, 09. 07. 2012. | Komentara: 0

Svetski prvaci u banatskim šorama u Skupštini grada

NOVI SAD - Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov i član Gradskog veća za sport i omladinu Aleksandar Kravić primili su danas u novosadskom parlamentu svetske prvake u šorama, ekipu Novosadskih bećara.
Događaji | Subota, 07. 07. 2012. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica antifašističkog ustanka naroda Srbije

NOVI SAD – Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov, povodom obeležavanja 7. jula, godišnjice antifašističkog ustanka naroda Srbije, položila je danas cveće na spomen obeležje Novosadskom partizanskom odredu na Novom groblju u Novom Sadu i na Čeneju. – Ljudima kojima smo danas odali poštu, sećajući se ovog dana, Dana ustanka, Srbija, Vojvodina i Novi Sad duguju zaista mnogo.
Događaji | Utorak, 03. 07. 2012. | Komentara: 0

Skupština otvorena za rashlađivanje Novosađana

NOVI SAD – Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov naložila je danas da se hol III ulaza zgrade novosadskog parlamenta u Ulici Žarka Zrenjanina 2, otvori kako bi se Novosađanima i Novosađankama koji u svojim domovima nemaju klima uređaje, a teško podnose vrućine, omogućilo da tokom visokih dnevnih temperatura borave u klimatizovanom prostoru.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook