Kikindski Ligaši u razgovoru sa građanima

 
 
Izbori u LSV
Događaji | Subota, 06. 01. 2018. | Komentara: 0

Kikindski Ligaši u razgovoru sa građanima

KIKINDA - Članovi Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Kikinde danas su se od 10 do 12 sati po 10. put družili sa sugrađanima čestitajući novogodišnje i božićne praznike.

 LSV

Naime, tradiciju staru jednu deceniju i ove godine upotpunili su sa 40 litara kuvanog crnog i belog vina.

Prema rečima, potpredsednika Izvršnog odbora GrO LSV Kikinda Svetislava Zorića, u centru tog mesta, u blizini zgrade Opštine sa građanima je razgovarano i o problemima, ali su i predstavljene ideje i planovi same stranke.

(BILSV, 06.01.2017)
Događaji | Sreda, 06. 03. 2019. | Komentara: 0

Vojvodina već 20 godina nije na dnevnom redu Skupštine Srbije

Već 20 godina u Skupštini Srbije nije bilo nijedne tačke dnevnog reda posvećene AP Vojvodini i zbog toga smo mi predložili da u dnevni red sledeće sednice uđe jedna od tačaka o Vojvodini, a s druge strane da uđe tačka o Zakonu o finansiranju AP Vojvodine, koji je bio ustavna obaveza još prilikom donošenja ovog važećeg Ustava pre više od 10 godina i koja nikada nije ostvarena, kazao je Nenad Čanak.
Događaji | Petak, 01. 03. 2019. | Komentara: 0

Povećanje stepena nadležnosti Vojvodine je u direktnoj vezi sa njenim ekonomskim razvojem

Vojvodina je danas svedena na geografski pojam, jer se na tome radilo od Jugurt revolucije. Pitanje Vojvodine je pitanje društvenog i demokratskog uređenja Republike Srbije, a priča o njenoj autonomiji treba da ima evropsku perspektivu, čak i u zakonodavnom kontekstu.
Događaji | Četvrtak, 28. 02. 2019. | Komentara: 0

Čanak i Mekalister: Strateško opredeljenje Republike Srbije da postane član EU

Delegacija Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta, koju predvodi predsednik Odbora Dejvid Mekalister, sastala se juče sa predsednicima i zamenicima predsednika Odbora za spoljne poslove, Odbora za evropske integracije i Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje (POSP).ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook