Kikindski Ligaši u razgovoru sa građanima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Subota, 06. 01. 2018. | Komentara: 0

Kikindski Ligaši u razgovoru sa građanima

KIKINDA - Članovi Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Kikinde danas su se od 10 do 12 sati po 10. put družili sa sugrađanima čestitajući novogodišnje i božićne praznike.

 LSV

Naime, tradiciju staru jednu deceniju i ove godine upotpunili su sa 40 litara kuvanog crnog i belog vina.

Prema rečima, potpredsednika Izvršnog odbora GrO LSV Kikinda Svetislava Zorića, u centru tog mesta, u blizini zgrade Opštine sa građanima je razgovarano i o problemima, ali su i predstavljene ideje i planovi same stranke.

(BILSV, 06.01.2017)




Događaji | Sreda, 06. 05. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Mantija i navijački dres nisu pancir koji brani od zakona

Narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da je vanredno stanje, uprkos početnim nesnalaženjima Vlade u određivanju mera, uspelo da sačuva mnoge ljudske živote i da ne dozvoli da kapaciteti zdravstvenih institucija budu preopterećeni, da zdravstveni sistem pukne i da samim tim dođemo u poziciju da ljudi umiru bez ikakve mogućnosti da im se pomogne.
Događaji | Nedelja, 15. 03. 2020. | Komentara: 0

RIK proglasio izbornu listu Ujedinjene demokratske Srbije

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je sinoć izbornu listu Ujedinjene demokratske Srbije za izbore za narodne poslanike Narodne skupštine, raspisane za 26. april.

Događaji | Nedelja, 01. 03. 2020. | Komentara: 0

Papuga: Malo više poštovanja za ratne veterane i zakon koji im to garantuje

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga rekla je da će poslanici LSV glasati protiv predloženog Zakona o pravima boraca i vojnih invalida. Kako je rekla, iako se poslanici Lige ne slažu sa svim zahtevima boraca i vojnih invalida, država mora da vodi računa o ljudima koji su se žrtvovali za nju i ne sme njihove porodice ostaviti na ulici kao nevidljive građane ove zemlje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook