LSV dosledni pokret otpora svemu što se nudi iz Beograda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 15. 07. 2019. | Komentara: 0

LSV dosledni pokret otpora svemu što se nudi iz Beograda

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine proslavila je sinoć 29 godina postojanja. Predsednik LSV Nenad Čanak izjavio je tom prilikom da je Liga i posle 29 godina pokret otpora protiv onoga što se nudi iz Beograda.

LSV

- Liga socijaldemokrata Vojvodine je još uvek ono što je bila i u početku - pokret otpora protiv svega što nam se nudi iz Beograda. A to što nam se nudi iz Beograda se u 29 godina ništa nije promenilo, tj. ne nude nam ništa – kazao je Čanak.

Istakao je i da je ovo poslednji put da se slavi godišnjica LSV u njenoj trećoj deceniji postojanja, jer će ligaši sledeći put slaviti godišnjicu Lige s početkom četvrte decenije postojanja.

- Što govori da smo stariji od mnogih istorijskih projekata, da smo stariji od mnogih država, o strankama neću da pričam – poručio je Čanak.

Proslavi su prisustvovali brojni članovi, funkcioneri i prijatelji LSV, među kojima su bili i predstavnici Vojvođanske partije, Crnogorske partije, Liberalno demokratske partije i Demokratskog saveza Hrvata Vojvodine.

(SzILSV, 15.07.2019)



Događaji | Petak, 21. 08. 2020. | Komentara: 0

Formirana Odbornička grupa LSV u Skupštini grada Novog Sada

Danas je formirana Odbornička grupa “Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine” u Skupštini grada Novog Sada.
Događaji | Četvrtak, 06. 08. 2020. | Komentara: 0

Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Dejan Čapo izabran je za potpredsednika Skupštine AP Vojvodine.
Događaji | Ponedeljak, 13. 07. 2020. | Komentara: 0

Narodni poslanici uputili zahtev za sazivanje odbora koji se bave pitanjem bezbednosti

Narodni poslanici još uvek aktuelnog XI saziva Narodne skupštine uputili su danas zahteve odborima NSRS da sazovu sednice na kojima će se razmatrati izveštaj o tome šta je prethodilo i kako je došlo do nereda i brutalnog odgovora predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova na ulicama Beograda i Novog Sada tokom protesta 7. i 8. jula 2020. godine. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook