Ne dam zemlju vojvođansku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 21. 07. 2017. | Komentara: 0

Ne dam zemlju vojvođansku

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak je 28. juna u ime LSV Narodnoj skupštini Republike Srbije podneo Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu. Zahvaljujući tim izmenama zakona sačuvali bismo svoju zemlju i sprečili njenu prodaju strancima, a istovremeno izbegli ugrožavanje evropskog puta Republike Srbije.

LSV

- Za ovaj zakon tražiću podršku u parlamentu. A vas pozivam da podržite i ovaj zakon i naše napore tako što ćete svojim rođacima, prijateljima i komšijama predočiti koliko je važno da sačuvamo zemlju pod svojim nogama za generacije koje tek dolaze - napisao je Čanak.

 

*U prilogu se nalazi tekst pisma

(BILSV, 21.07.2017)

 

 




Događaji | Utorak, 17. 07. 2012. | Komentara: 0

Borili smo se 22 godine, borimo se i dalje

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak je u obraćanju povodom 22. rođendana LSV koji je u ponedeljak 16. jula obeležen u Novom Sadu, pozdravio predstavnike ambasada i brojne druge visoke zvanice poput predsednika SDU Žarka Koraća, lidera SPO Vuka Draškovića, predsednika SDP Rasima Ljajića, pokrajinskog premijera i potpredsednika DS Bojana Pajtića i potpredsednika LDP Dušana Mijića, kao prijatelje sa kojima su se ligaši sve ove godine borili za bolje društvo.
Događaji | Subota, 14. 07. 2012. | Komentara: 5

Danas 22. rođendan Lige socijaldemokrata Vojvodine

NOVI SAD - Pre 22 godine, 14. jula 1990. godine, osnovana je Liga socijaldemokrata Vojvodine. Od tada do danas, ligašice i ligaši su bili socijaldemokrate kada to nije bilo nimalo popularno, autonomaši kada su ih zbog toga pljuvali i napadali na ulici, protivinici rata i zaštitnici pripadnika svih nacionalnih zajednica u Vojvodini kada je to bilo više nego opasno.
Događaji | Petak, 13. 07. 2012. | Komentara: 1

Jerkova posetila Sigurnu žensku kuću

NOVI SAD – Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov istakla je danas tokom posete Sigurnoj ženskoj kući, da će insistirati na uspostavljanju mreže svih nadležnih ustanova - policije, sudova, Centra za socijalni rad, zdravstvenih ustanova - na način da sve one budu upoznate sa slučajem nasilja nad ženama, bez obzira kojoj se od pomenutih institucija žena, žrtva nasilja, obrati.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook