Neka Tomislav Nikolić objasni gde je diplomirao!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 0

Neka Tomislav Nikolić objasni gde je diplomirao!

NOVI SAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov danas je telefonskim putem dobila odgovor od privatnog novosadskog fakulteta, da predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić nije kod njih stekao diplomu, iako je takav podatak naveden u njegovoj zvaničnoj biografiji objavljenoj na sajtu Srpske napredne stranke.

Aleksandra Jerkov

Takođe, Jerkovoj je rečeno i da ne može dobiti na uvid njegov studentski dosije, kao i da je Nikolić na tom fakultetu odbranio master rad. Ipak, ni o tome nisu bili spremni da daju više detalja.

Zbog toga je Jerkova pozvala Nikolića da objasni građanima Srbije šta je po sredi: gde je diplomirao, sa kojom ocenom, kako se odlučio potom za fakultet na kojem je završio masterstudije i šta mu je bila tema master rada. Ona je ukazala i da je Nikolićeva biografija inače veoma detaljna, osim kada je reč o njegovom obrazovanju.

– Izuzetno je problematično da Tomislav Nikolić, koji se kandiduje za predsednika Republike Srbije, krije od javnosti ovakvu informaciju. Da se ne zna ništa o njegovom fakultetskom obrazovanju. To su sve informacije koje građani moraju znati – istakla je ona.

Jerkova je navela i da su nedavni primeri iz Evrope pokazali da su najviši državni zvaničnici, zbog toga što su lažirali diplome ili uverenja o doktoratu, morali da podnose ostavke. Zbog toga, dodala je, Tomislav Nikolić mora ovu informaciju staviti na uvid javnosti.

(BILSV, 25. 04. 2012.)



Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.
Događaji | Sreda, 19. 04. 2023. | Komentara: 0

Plan razvoja Vojvodine do 2030. je spisak lepih želja kabineta Igora Mirovića

Poslanici Vojvođanskog fronta – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija nisu podržali predloženi Plan razvoja Autonomne Pokrajine Vojvodine 2023-2030, saopštio je šef ove poslaničke grupe Saša Šućurović. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook